• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Drugarica me je gurnula u bazen i ostala sam paralizovana do kraja života": Tragedija sa devojačke večeri

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najbolju drugaricu je ipak pozvala na venčanje, ne znajući da će je izdati nekoliko godina kasnije

  • 0

Rakel Čepmen je sa 24 godine ostala paralizovana od kukova nadole, i to nesrećnim ishodom šale njene najbolje drugarice.

Naime, Rakel je odlučila je u maju 2010. godine pravi žurku za devojačko veče. Kao i svaka buduća mlada, okupila je svoje bliske drugarice i očekivala dobru zabavu.

Međutim, njena najbolja drugarica ju je gurnula u bazen, a Rakel je udarila glavu o ivicu i momentalno bila paralizovana. Kako navodi, povredila je kičmenu moždinu i ostala kvadriplegična. Njeno venčanje je trebalo da se proslavi samo par nedelja kasnije.

Kako se priseća u svojim "Tiktok" videima, mislila je da će je, tada još uvek verenik, ostaviti i da možda neće želeti takvu budućnost. No, njihova ljubav je bila mnogo jača od toga, čime se Rakel i dan-danas hvali kroz videe, pokazujući romantične snimke nje i supruga.

Kako prepričava priču pratiocima, njena tadašnja najbolja prijateljica je nije namerno gurnula i, pošto Rakel nije želela da svali krivicu na nju zbog nesrećnog slučaja, i dalje je bila pozvana na venčanje godinu dana kasnije. Družile su se još nekoliko godina, a onda ju je upravo ta najbolja drugarica izdala kada joj je bila potreban savet oko finansijskih problema.

@rachelles_wheels So many people said you’d leave but here we are on our 12th wedding anniversary! We could never live without one another and we are beyond lucky to have this love story. And look what we created together#. Heres to many, many more. #love #lovestory #fyp #couplegoals #relationshipgoals #relationship #weddingtiktok #couplestiktok ♬ Thank God - Kane Brown & Katelyn Brown

- Nekoliko godina kasnije, rekla mi je da sam ja napravila grešku što sam se udala za učitelja i da zato nemam para - navela je u jednom videu.

U komentarima je objasnila da je nikada nije tužila, jer je osećala da ne može da je krivi za nešto što je bila nesreća.

Pre nekoliko godina, odlučili su da žele da imaju deta, ali zbog Rakelinog stanja, dočekali su ćerkicu preko surogat-majke.

Rakel se zajedno sa porodicom trudi da učini što više za ljude koji su invalidi, pa tako na njenim profilima ističe probleme na koje nailazi prvenstveno ona.

Kolica nisu sprečila Rakel da maksimalno uživa u životu. Ispunila je profile snimcima i fotografija sa venčanja u kolicima, skoka iz aviona, skijanja po vodi i svih ostalih aktivnosti koje su prilagođene ljudima u kolicima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Lidija je godinama čekala novu jetru, a onda je porodica iz Bijeljine donirala organe svoje ćerke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje