• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neda Ukraden zna šta je potrebno da vam bikini stoji saliveno: U 74. godini voli da isprobava i nove hobije

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona ne voli da se samo sunča i kupa!

  • 0

Nedi Ukraden (54) ovoga leta se divimo svako malo - prvo na izgledu koji odrđava sve ove godine, disciplini, a sada i na sportskim veštinama. Da li je Neda htela da se oproba u vodenim sportovima, pa od unuka pozajmila dasku za veslanje da se zabavi ili je samo želela da se slika, nije ni važno - nas je oduševilo koliko je ona detaljno isplanirala ovo letovanje - u modnom smislu.

Svako ima telo za plažu, bez obzira na godine ili oblik, bilo da ima 20 ili 90 godina. Ono što bi zrelija žena mogla da poželi od bikinija moglo bi biti malo drugačije od želja devojke u dvadesetim godinama. Ipak, čini se da Neda ne zaostaje mnogo za trendovima i da se i ona odlučila za model koji bi nosile i devojčurci.

Ključ toga da vam bikini stoji saliveno, u bilo kom uzrastu je samopouzdanje. Bez obzira na to šta neko drugi kaže ili misli, vi znate i vidite da izgledate fantastično! Samo zapamtite da pronađete model koji vam dobro pristaje i koji vam daje sigurnost - bilo da je to dublji donji deo ili gornji deo sa korpama i žicom.

Kad ovo sve stavimo na stranu - zapamtite da treba da se zabavite i da se ovoga leta fokusirate na ono što ste hteli da probate odavno, baš kao Neda. Najvažnije, ne zaboravite da sa samopouzdanjem radite sve u šta se upuštate i ostavite mesta za zabavu, dok korak po korak pobeđujete sebe i stare, ustaljene navike - bile one modne ili sportske.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "To je vredno divljenja i ljubavi": Zet Nede Ukraden istetovirao njeno ime i ostavio je bez teksta

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje