• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Midlton završila sa hemioterapijom i vraća se dužnostima: "Prošli smo 9 nepredvidivih i strašnih meseci"

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iskustvo, kaže Ketrin, podsetilo je nju i njenog supruga, princa Vilijama, da razmisle i budu zahvalni za jednostavne ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo

  • 0
Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Princeza od Velsa danas je otkrila da je završila kurs preventivne hemioterapije, nakon zdravstvene krize koja ju je zadesila ranije ove godine, i planira da preduzme "lagani tempo" u javnim angažmanima tokom narednih meseci.

Kejt priznaje da je poslednjih devet meseci bilo "strašno i nepredvidivo" vreme za njenu porodicu.

Iskustvo, kaže Ketrin, podsetilo je nju i njenog supruga, princa Vilijama, da razmisle i budu zahvalni za jednostavne ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Da jednostavno vole i budu voljeni.

- Kako se leto bliži kraju, ne mogu da vam kažem kakvo olakšanje je što sam konačno završila hemioterapiju. Poslednjih devet meseci bili su neverovatno teški za nas kao porodicu. Život kakav poznajete može se promeniti u trenu i morali smo da pronađemo način da se krećemo u olujnim vodama i nepoznatom putu. Putovanje raka je složeno, zastrašujuće i nepredvidivo za sve, posebno za one koji su vam najbliži. Sa poniznošću, ono vas takođe dovode licem u lice sa vašim sopstvenim ranjivostima na način na koji nikada ranije niste razmatrali, a sa tim vam i daje novu perspektivu - rekla je princeza, a prenosi "Dailymail".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Princeza od Velsa objavila da je pod preventivnom hemioterapijom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje