• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Smoothie Boom Box, ukusan obrok na bazi ovsa za sve generacije: Omiljeni saputnik na svakom koraku

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nagradite svoje telo zdravim namirnicama

  • 0
Boom Box Foto: Promo

Sve više ljudi vodi računa o ishrani i o tome šta unosi u svoje telo. Kada pričamo o zdravoj ishrani, na samom vrhu se nalazi ovas, kako u svom prirodnom obliku, u pahuljicama, tako i kao dodatak drugim namirnicama.

Malim pomacima u ishrani možemo mnogo učiniti za naše zdravlje, ujedno i poboljšati dobre navike. Ono što je svima važno - da pored toga što biramo kvalitetne namirnice, to budu i one koje neće drastično da oštete kućni budžet i da svako može da ih priušti.

Baš takav proizvod se pojavio na našem tržištu u junu ove godine. Sadrži zdrave sastojke potrebne našem telu da pregura težak dan, namenjen je svim generacijama i pogodan za nošenje u bilo kojim prilikama. U pitanju je Smoothie with oats i ima čak tri ukusa.

Ovaj proizvod sadrži samo voće i ovas, ima manje od 140 kalorija, lagan je za stomak, a ono što je bitno jeste da dugo drži osećaj sitosti. Kada se sve sabere, idealan je mini-obrok ili užina na poslu, u školi ili u šetnji, posle treninga... Primamljiv i neodoljivog ukusa, pogodan je za sve generacije.

Ovaj proizvod ne sadrži dodati sećer, već samo prirodan, koji namirnice imaju u sebi. Osim toga, veganski je, a i nutricionisti su dali zeleno svetlo kada su u pitanju sami sastojci ovog proizvoda i njihova je preporuka.

Hranljiva i izbalansirana ishrana je ključ dobrog zdravlja, a baš to je sadržaj ukusne kesice "Boom Box Smoothie".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dosadila vam je jednolična ishrana za doručak? Probajte ovsene pahuljice na ovaj način

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje