• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nazivaju je "fenomenom" jer ovako izgleda u 75. godini: Iznenadićete se kad saznate šta jede i pije

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dok se žene širom sveta trude svojim komplikovanim rutinama i disciplinom kada je u pitanju ishrana, Vera je sasvim opuštena po tom pitanju

  • 0
Vera Vang Foto: Instagram/verawanggang

Žena koju nazivaju "fenomenom" na društvenim mrežama zbog izgleda u 75. godini života, Vera Vang, žena je koja je ostavila veliki pečat u modnoj industriji kada su u pitanju venčanice.

No, iako mnoge dame maštaju da sudbonosno "da" izgovore u njenim kreacijama, druge više priželjkuju da stare "neverovatno poput nje". Nedavno, otkrila je šta to ona čini za svoj izgled i, iako su svi, kao i mi, očekivali da će govoriti o nizu zdravih navika i skupocenih pomada i trikova, Vera je dala jasne i poprilično jednostavne odgovore.

-  Ja sam prilično minimalista, moram da kažem, kada je u pitanju nega. Možda je to zato što sam Azijatkinja, ali uvek sam bila prilično minimalistična. Sapun, neko sredstvo za čišćenje, ali ja nemam neku rutinu od 18 koraka! Znam da je to sada stvar koju treba raditi, ali to nikada nije bio deo mog režima - rekla je poznata dizajnerka.

Takođe, dodala je i da "ne zna kako bi trebalo da se oseća sa 75 godina i da zna da se ne oseća kao kada je imala 20 godina".

- Nadam se da sam nekako veoma izbalansirana u pogledu svog zdravlja. Vrlo naporno radim na tome. Prema mentalnom zdravlju, kao i prema fizičkom zdravlju, to su važne stvari - nastavila je.

Vang je privukla pažnju u poslednjih nekoliko godina zbog svojih izazovnih odevnih predmeta i snimaka u bikiniju sa ljudima koji joj u šali govore da "stari unazad". Za razliku od drugih moćnih poznatih ličnosti koje se hvale da slabo spavaju, Vang naglašava da je san za nju izuzetno važan.

- Minimalno, osam sati noću spavam. Ne osećam se zdravo ako ne spavam toliko.

Takođe, kada je u pitanju njena ishrana, iznenadila je ponovo svojim opuštenim odhovorom. Pohvalila se ponovo, kao i ranije, da ne beži od užitka u brzoj hrani i alkoholu s vremena na vreme.

- Imam sopstvenu votku i, iako volim, ne jedem krofne svaki dan, ali nisam toliko kruta po pitanju ishreane. Dopuštam užitak. Mislim da je jednostavno. Ne moram da razmišljam o tome i mislim da ako ste veoma zauzeti i imate veoma pun raspored, neke stvari tokom dana su jednostavno lakše i praktičnije umesto spremanja ručka - objasnila je dizajnerka.

(Ona.rs/Pagesix.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pilates

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje