• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Hadson zna: Kako izgledati fenomenalno i igrati u svom ritmu?

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Plesni podijum i kućna teretana su sve što joj treba

  • 0

Kejt Hadson je godinu 2022. proglasila godinom u kojoj se vraća svojoj staroj ljubavi - plesu. Zbog toga je njen Instagram profil ispunjen fotogafijama razigrane holivudske glumice i njenog besprekorno zategnutog tela.

Pokreti u stilu modernog plesa, Kejt u crnom sportskom kompletu i pesma „All Through the Night“ dovoljna su inspiracija za svaku ženu da se pokrene i ulepša svoj dan. A kada je izgled u pitanju, rezultati su vidljivi na primeru Kejt Hadson.

Pored plesa u kome uživa, Kejt je aktivna i u pilatesu, ali u i mnogo agresivnijim treninzima, koje je takođe podelila na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Zvezda filma „Nož u leđa“ ne beži od izazova, naprotiv. „Volim da mogu da postavim nove ciljeve da vidim šta mogu da postignemi volim koliko se osećam fleksibilno i snažno nakon dobrog treninga, posebno kada radim pilates, koji nikada ne postaje lakši“, izjavila je za „People“.

Kućna teretana

Sve je zapravo počelo sa njenim ciljem da skine kilažu posle porođaja sa najmlađim detetom. Brzo je zavolela vežbanje i to uvrstila u svoj sadržaj na mrežama. Posvetila se i boljoj organizaciji, te je pronašla više vremena za svoja nova interesovanja. Postala je pravi fitnes guru na Instagramu, a fanovi se jako raduju svakom novom savetu koji popularna glumica podeli.

Ona je i koosnivačica brenda koji proizvodi odeću za trening. Za sve one koji je prate istakla je šta je to neophodno za kućnu teretanu, pored udobne opreme za treniranje. Sve kreće od tegova i joga prostirke i traka za istezanje. Neretko u svoje treninge uključuje i svoju mamu, ali i njena ćerka je takođe zainteresovana za mamin hobi, pa oponaša mamu dok vežba.

Video: Razvalila! Kejt Hadson zapevala u teretani i zapalila internet

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje