• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nutricionista poznatih otkrio tajnu svog uspešnog programa ishrane

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako biste pomislili da se radi o strogom režimu ishrane i da verovatno žive na salati, Goglija je otkrio da je potrebno odreći se samo jedne vrste namirnica

  • 0
Žena, fitnes, dijeta, mršavljenje Foto: Shutterstock

Poznato je već da sve svetske zvede imaju čitav tim ljudi koji vodi računa o njihovom izgledu, nezi, pa čak i o tome kako će se ponašati i šta će govoriti. Zbog toga većina njih u svakom trenutku izgleda besprekorno: imaju savršeno negovano lice, kosu i vitku liniju.

Dr Filip Goglija, poznati nutricionista, radi sa mnogo zvezda iz Holivuda, pa je za njih smislio i poseban program ishrane.

Iako biste pomislili da se radi o strogom režimu i da verovatno žive na salati, Goglija je otkrio da je potrebno odreći se samo jedne vrste namirnica - mlečnih proizvoda.

On je nedavno otkrio svoju tajnu i rekao da samo malim odricanjem možete održati savršenu liniju. Inače, njegovi klijenti su, između ostalih, Kara Delavinj, Kris Prat, Kloi Kardašijan i Kris Hemsvort.

Kako funkcioniše ovaj program ishrane

- Mlečni proizvodi utiču negativno na probavu, uzrokuju nadutost i povećavaju mogućnost upala. Osim toga, pogoršava se iskorišćavanje kiseonika. Onaj ko se odrekne mlečnih proizvoda imaće čistiji i lepši ten.

Naravno, kilogrami se neće sami od sebe istopiti samo ako prestanete da jedete ovu vrstu namirnica, moraćete da budete fizički aktivnim, ali je dobro znati šta može da vam pomogne na putu ka gubitku kilograma - rekao je on.

Video: Teorija zdravlja #12: Srpkinja koja je bila nutricionista Milana otkriva tajne sportske ishrane

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje