• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sara je prikazala svoje telo posle drugog porođaja: "Hvala ti na ovom videu"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sara je snimila kratki video kada je bila u teretani, na prvom treningu posle rođenja sina

  • 0

Sara Tils, mama influenserka, veoma je popularna na društvenoj mreži Instagram, na kojoj objavljuje svoju svakodevicu sa dvoje dece. Ona se nedavno drugi put porodila i na svet 14. marta donela sina.

U žižu javnosti je dospela kada je na svom Jutjub kanalu podelila video dokumentovanog porođaja, a sada je ponovo u centru pažnje, jer je obelodanila video svog tela sedam nedelja posle porođaja, potpuno realno.

Sara je snimila kratki video kada je bila u teretani, na prvom treningu posle rođenja sina.

- Zvanično sam sedam nedelja u postpartumu i upravo sam odradila svoj prvi trening za donji deo tela. Bilo je sporo, kontrolisano, blago i dobro promišljeno. Klasični pokreti poput čučnjeva, iskoraka, mrtvog dizanja - rekla je ona.

- Takođe, htela sam da vam pokaže koliko poza i osvetljenje mogu biti važni u pogledu prikazivanja telesne građe. Mogu da prikažem svoje telo tako da izgleda da imam zategnut stomak, međutim, ne iznenađuje što je on još uvek mekan i malo nestabilan - dodala je Sara.

- S obzirom na to da je ovo bio moj drugi porođaj posle kog sam se vratila na trening, zaista se osećam mnogo smirenije i zrelije u svom razmišljanju. Iako sam malo nesigurna i nervozna kako ću sve izbalansirati, iskreno sam uzbuđena što ću ponovo trenirati kako bih se osećala utrenirano i snažno - objasnila je ona.

Ispod videa su se pojavili mnogi komentari podrške, a prednjačile su i poruke zahvalnosti drugih mama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Sarah (@sarahs_day)

- Saro, hvala ti na ovom videu. Cenim što si ovo podelila sa nama - napisala je jedna žena i dodala da joj je ovaj video dao nadu da je sve kroz šta prolazi potpuno uobičajeno.

- Drago mi je što si pokazala koliko poza može da stvori lažnu sliku o telu - dodala je druga.

- Opušteni stomak, strije i tesna odeća su potpuno normalna stvar posle porođaja. Srećna sam jer se i ove pojave konačno smatraju normalnim na društvenim mrežama - istakla je treća osoba.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje