• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džesika Simpson otkrila kako je smršala 45 kg za 6 meseci: Priznala šta joj je bilo najteže

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica je odlulčila da otvoreno priča o svojoj borbi sa kilogramima

  • 0

Pop zvezda i glumica Džesika Simpson već drugu godinu zaredom sa ponosom pokazuje svoje telo nakon što je smršala i izgubila čak 45 kilograma.

Naime, u toku trudnoće sa trećim detetom, Džesika se ugojila skoro 50 kilograma, a onda je, pošto je uvela velike promene u svoj životni stil i promenila način ishrane, uspela isto toliko i da oslabi.

Iako je svoje iskustvo sa različitim režimima ishrane i mršavljenjem redovno delila sa svojim pratiocima, Džesika je odlučila da otkrije koje promene su bile najteže, ali i najznačajnije u celom procesu.

- Naravno, nema tu neke velike filozofije. Morate da se "bacite" na regulisanje ishrane i na vežbanje - rekla je Džesika.

Ipak, kao jedan od najboljih saveta koji ističe jeste brza šetnja kad god imate priliku za nju .

- Cilj je 10.000 koraka tokom jedne šetnje što je nekih 7.5 km. Nekada šetam sa decom, suprugom, a najlepše mi je kada idem sama. To je dragoceno vreme i za telo i za psihu - kaže ona i otkriva da je svake nedelje trenirala tri puta.

Resetovanje uma

Džesikin gubitak težine bio je mnogo više od vežbanja i pravilne ishrane. Kako Džesika kaže, najteže je bilo raditi na jačanju uma.

Džesika je bar sat vremena dnevno ostavljala telefon i druge vidove komunikacije, kako bi se oslobodila stresa od preteranog broja informacija.

- Isključivanje društvenih mreža na najmanje sat vremena svakog dana pomoglo joj je da mirno spava - rekao je Harli Pasternak njen personalni trener.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje