• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezde serije "Prijatelji" deset godina tokom snimanja svaki dan jele istu salatu

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Drugarice iz serije i prijateljice u privatnom životu imale su zajedničku naviku tokom snimanja koja ih je još više zbližila

  • 0
Friends, Prijatelji serija Foto: Profimedia/Everett

Tokom decenije, koliko se snimala kultna serija "Prijatelji", bilo je, kažu glavni glumci, mnoštvo anegdota, nepredviđenih situacija, brojnih zanimljivosti. Junaci serije su toliko vremena provodili zajedno zbog snimanja da je postalo potpuno prirodno da mnoge stvari rade zajedno, poveravaju se jedni drugima, provode sate smejući se, ponekad i plačući, usvajajući zajedničke navike.

Jedna od takvih navika bio je i jedan obrok tokom dana od kojeg Dženifer Aniston (Rejčel) i Kortni Koks (Monika) nisu odustale čitavih deset godina svakoga dana. Naime, Dženifer je napraviila obrok za Kortni i njihovu koleginicu Lizu Kudrou, koja je glumila Fibi Bafej, ali nikada nije otkrila sastojke za tu salatu.

Fanovi ne prestaju da se pitaju šta se nalazi unutar decenijskog ručka kako bi to i sami probali.

Kako je "Mirror" objavio, nedavno  je  TikTok video postao viralan kada je otkriven recept za misterioznu "salatu Jen-An" . Video-snimci na platformi društvenih medija tvrde da se obrok sastoji od bulgura, kockica krastavaca, peršuna, nane, crvenog luka, garbanzo pasulja, izmrvljenog feta sira i seckanih pistaća.

Želeći da ovaj recet ostane misteriozan i posle toliko godina, Dženifer je ove informacije sa društvenih mreža demantovala rečima da sastojci nisu ni nalik salati u kojoj su ona i Kortni uživale toliko godina. Ali, ipak je otkrila recept: ova čuvena salata se pravi od seckane zelene salate, piletine, belanaca, malo garbanzo pasulja, slanine, zelnih svežih začina i sirćeta. Po želji se može dodati i pekorino sir kao savršen dodatak za naglašavanje ukusa.

Inače, Aniston je godinamapoznata po svojim strogim navikama u ishrani, ali je uvek govorila da je cela tajna zapravo u ravnoteži:

- Usredsredite se na to da budete zaista dobri prema sebi, ali i dozvolite sebi trenutke opuštanja.

Legenda o Dženiferinoj salati prvi put se proširila 2010. godine, kada je Kortni prvi put spomenula ovo jelo u intervjuu za "Los Anđeles Tajms" i rekla da su ona, Dženifer i Liza ručale zajedno jednu istu stvar tokom deset godina snimanja serije.

Kortni je tada pohvalila drugaricu:

- Džen jednostavno ima način za hranu, ume s ukusima i uvek je to nešto što nam zaista pomaže da održimo energiju i raspoloženje. Jer, ako ćete jesti istu salatu svaki dan 10 godina, bolje bi bilo da bude dobra salata, zar ne?

Video: Sad je jasno zašto je tako zategnuta: Dženifer Eniston pokazala kako trenira i ko joj pomaže

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje