• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo šta prelepa glumica Kejt Bekinsejl radi pa izgleda fantastično u svojoj 48. godini

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Bekinsejl izgleda kao da ima 28, a ne 48 godina

  • 0
Kejt Bekinsejl

Foto: Profimedia/Dennis Van Tine

Da li ste znali da prelepa glumica Kejt Bekinsejl ima 48 godina? Iako je u petoj deceniji glumica nikada bolje nije izgledala, piše Bodyandsoul.com.au.

Holivudska glumica može da se pohvali neverovatnim izgledom, ali fitnes nije uvek bio njena stvar. Jednom prilikom je za "Woman's Health" objasnila da je sa vežbanjem počela tek u dvadesetim godinama kada se pripremala za ulogu u legendarnom filmu "Perl Harbur".

Na početku, kako je rekla, nije uživala u vežbanju, ali je 20 godina nakon toga postala pravi zavisnik od teretane.

Ono što je čini motivisanom je mentalno zdravlje koje sa sobom donosi aktivnost.

- Osećam snažnu vezu sa svojim telom, pa kada doživljavam stres sigurno ću ga doživeti i na fizičkom nivou. Tada odem na trening kako bi se otarasila loše energije - kazala je ona.

Kejt jutro započinje tako što doručkuje i odlazi pravo u teretanu. Glumica trenira 6 puta nedeljno pod nadzorom personalnog trenera. Obično je reč o HIIT treninzima koji uključuju dizanje tegova, sklekove, čučnjeve, boks i još mnogo vežbi snage.

Pored vežbi Kejt strogo vodi računa o tome šta jede. Generalno ne konzumira šećer i ugljene hidrate jer oni čine da se oseća naduto. Ishrana joj se bazira na proteinima i povrću koje njeno telo odlično vari.

Kejt je dugo vremena bila vegetarijanka ali je zbog saveta trenera počela da jede ribu i piletinu.

- Kada sam snimala film Perl Harbur osećala sam nedostatak energije, a savet tadašnjeg trenera je bio da počenma da jedem ribu i piletinu. Tako sam postupila i pomoglo mi je - otkrila je Bekinsejl i dodala kako alkohol uopšte ne konzumira:

- Ne pijem alkohol. Jako brzo osećam njegovo dejstvo i zapravo nikada nisam popila celu čašu nečeg alkoholnog - objasnila je.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje