• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fitnes gedžeti bez kojih ne možete: Šta sve može da vam pomogne na putu ka dobrom zdravlju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ostanite motivisani na svom fitnes putovanju uz nosivi uređaj koji za vas prati sav vaš napredak

  • 0
Fitnes gedžeti

Foto: Shutterstock

Uz sav napredak u svetu tehnologije, u ponudi su i alati i sprave koji će vam pomoći na fitnes putovanju. Ovi  dodaci za zdravlje i fitnes mogu biti upravo ono što vam je potrebno da postignete svoje ciljeve dobrog zdravlja i da pratite svoje rezultate. Uvek ćete znati koliko vam još fali u ispunjenju dnevnih ciljeva - bilo da su to kalorije ili broj pređenih koraka.

Fitnes trakeri i pametni satovi

Ostanite motivisani uz nosivi uređaj koji prati vaš napredak. Kad vidite statistiku na ekranu, bićete dodatno motivisani da nastavite dalje.

Pored brojača koraka, možda će vam se dopasti i druge funkcije kao što su praćenje otkucaja srca, praćenje obrasca spavanja ili EKG opcija. Zatim tu su narukvice, satovi ili prsten koji služi kao fitnes traker za one koji žele da budu super diskretni i šik. Ako želite da postignete više od svojih fitnes ciljeva, mnogi uređaji vam pomažu da pratite kalorije i aktivnost vežbanja. Kako to može biti tako tačno? Svaki interfejs je obično instaliran sa GPS praćenjem, tako da će vaš uređaj znati kad god hodate, trčite ili džogirate i to će ubeležiti.

Fitnes gedžeti

Foto: Shutterstock

Pametne boce za vodu

Sve dobija pametno ažuriranje, čak i flaše za vodu. Zvanično su okarakterisane kao IT dodatak, a supermodeli i influenseri nigde ne idu bez njih.

Pametne boce za vodu dizajnirane su da vam pomognu da ostanete hidrirani šaljući vam redovne podsetnike da uzmete gutljaj. Oni takođe dolaze sa mogućnostima prečišćavanja vode i funkcijom lokatora, u slučaju da svoj izgubite u teretani. Bićete na putu da postignete svoje ciljeve hidratacije za kratko vreme, a svi znamo da je hidratacija dobra i za lepu i blistavu kožu.

Fitnes gedžeti

Foto: Shutterstock

Pametne vage

Ponekad zastrašujuću mogućnost da stanete na vagu pretvorite u naviku koja će vas radovati. Jednim klikom na aplikaciju, na ekranu visoke rezolucije pojaviće se podaci o vašoj težini, BMI, procentima telesne masti i mišića – informacije na koje se stručnjaci oslanjaju da bi dali holistički pogled na vaš napredak i opšte dobro zdravlje.

Pametne vage će vratiti vaše fitnes ciljeve u vaše ruke. Vi ste šef, a sada imate sve podatke. Moći ćete da pratite sve trendove ili obrasce u promenama vašeg tela, tako da imate "municiju" za postizanje vrhunskog zdravlja, kako god to izgledalo za vas.

Video: Fit sa Natašom: Kako se rade trbušnjaci sa progresom

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje