• 9

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima 38 godina, petoro dece i telo o kom mnogi sanjaju: Tvrdi kako joj pomaže samo ova dijeta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored ishrane, Danijel svaki dan vozi bickl i radio kardio vežbe

  • 9

Danijel Lojd (38), bivša mis Velike Britanije, majka je petoro dece i dokaz da se uz volju, trud i disciplinu sve može. Ona je u novembru prošle godine na svet donela ćerkicu i nije krila da je nastavila da se goji i posle porođaja.

- Ugojila sam se više u toku božičnog perioda nego kad sam bila trudna. Kada sam to shvatila, odmah sam počela da uvodim promene u svoj život - kaže ona.

Prema njenim rečima, jedno jutro je ustala i odlučila da to bude dan kada će njema transformacija da počne.

- Uvek počinjem sa keto dijetom, jer mi ona najviše odgovora. Volim da jedem meso i unosim proteine, te je to idealan dijeta za mene - otkrila je Danijel.

Pored toga što jede samo određene namirnice, Danijel je otkrila da svako jutro vozi bickl i radi kardio vežbe. Ona često objavljuje slike iz teretane, da bi, kako kaže, motivisala sve mame i ljude da počnu sa zdravim načinom života.

Danijel je čak započela desetodnevni izazov na svom "Instagram" profilu. Ona je svaki dan objavljivala šta jede i kako trenira, a to je podstaklo mnoge njene pratioce da joj se pridruže u mršavljenju.

- Smršala sam 2,5 kilograma za samo deset dana. To je odličan rezultat - rekla je ona.

Da i dalje trenira i vodi računa o ishrani dokazuju fotografije od danas. Danijel je fotografisana u "louis vuitton" kupaćem kostimu kako uživa u porodičnom putovanju u Dubaiju. Izvajane noge i trubušnjaci ne odaju da je Danijel rodila čak petoro dece, a kako je nedavno izjavila, planira i šesto.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • Ss

    24. avgust 2022. | 16:21

    Dok ja dodjem sa posla pa sa vrata rucak jer su svi gladni,pa njih troje razvezem gde ko treba ...trening rodjendani,druženje...pa brzo kuci spremaj veceru ,stavljaj veš da se pere,sta ce ko sutra u skolu završavamo domaći kupanje i spavanje...kako?evo neka mi ona kaže kako da vežbam???

    Podelite komentar

  • Ljilja

    24. avgust 2022. | 15:57

    A ko je izdržava za to vreme,ko čuva decu ,sprema obroke i slično.

    Podelite komentar

  • Xxyx

    24. avgust 2022. | 15:17

    Realno tetka bomba si😈😈

    Podelite komentar