• 3
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nedelju dana se hranila kao Viktorija Bekam: Ovo su rezultati posle 7 dana

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prema rečima njenog supruga, Dejvida Bekama, Viktorija punih 25 godina ima isti režim ishrane

  • 3
Viktorija Bekam Printskrin: Instagram/victoriabeckham

Viktorija Bekam je poznata kao neko ko striktno vodi računa šta jede i neko ko redovno vežba kako bi svoje telo održala u formi. Iako nikada nije puno govorila o tajnama njenog izgleda, Viktorijin suprug, Dejvid Bekam, pre nekoliko godina odlučio je da otkrije jelovnik njegove žene.

- Nažalost, u braku sam sa nekim ko jede istu hranu svaki dan. To traje već 25 godina. Otkako sam je upoznao jede samo ribu na žaru i povrće kuvano na pari. Retko kada odstupa od toga - rekao je fudbaler.

On je takođe otkrio da Viktorija baš nikada ne jede prženu hranu, kao ni crveno meso, mlečne proizvode i razne umake poput kečapa i majoneza.

- Za većinu restorana najgora sam noćna mora. Obožavam malo povrća kuvanog na pari i mrvicu začina. Volim da se hrana priprema na jednostavan način - ispričala je Viktorija i dodala da obožava tost od celovitih žitarica.

Dajen Bourn je novinarka, te je odlučila da se hrani nedelju dana kao Viktorija Bekam i svoje iskustvo podeli s ljudima.

Prema njenim rečima, neposredno posle obroka je "umirala" od gladi i bila bez energije, a teško joj je pao i miris ribe koji je bio intezivan u kući.

- Krenula sam sa najskupljom ribom, bakalarom, ali sam bila prilično razočarana. Pokušala sam to da nadoknadim povrćem, ali sve je bilo bljutavo. Otišla sam u krevet prilično gladna i nervozna, jer je ispred mene naporna sedmica - ispričala je ona.

Kako kaže, nije joj jasno kako Viktorija jede ovu hranu 25 godina i ima energije.

- Obično idem na trčanje sredinom nedelje, međutim, danas sam gladna i nemam dovoljno energije, pa sam to preskočila. Smejem, ali iskreno bih zaplakala - priznala je ona.

Dajen bi se povremeno počastila čašom vina, baš kao što radi i Viktorija, ali ni to nije bilo od pomoći. Međutim, ono što je najviše nepraktično kada je reč o ovoj ishrani je cena namirnica.

Nedeljni račun za njene obroke bio je 47 evra samo za ribu i povrće, a do kraja nedelje bi morala da kupi još ribe što je dodatnih 17 evra.

Na kraju svog eksperimenta, ona je odlučila da proveri da li je smršala, pa je, kako kaže, bila blago šokirana kad je saznala da nije izgubila ni kilogram.

- Bio je to dovoljan razlog da jednom zauvek prekinem ovaj eksperiment i vratim se svom svakodnevnon načinu ishrane - zaključila je ona, a prenosi Manchestereveningnews.

Da li biste se vi usudili da nedelju dana jedete kao Viktorija Bekam? Podelite s nama u komentarima.

Video: Neverovatna transformacija tik tokerke: Bila je ogromna, a postala je prava manekenka

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • Ada Ciganija

    28. avgust 2022. | 14:58

    ..zato se ni na jednoj slici ne smeje.

    Podelite komentar

  • Gaga Sc Zoki

    28. avgust 2022. | 15:01

    Izgladnjela zena,nema snage ni da se nasmije.

    Podelite komentar