• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fanovi zabrinuti zbog Kim Kardašijan: "Mislim da je ovaj put zaista preterala"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Naime, Kim je pre nekoliko dana gostovala u popularnoj emisiji čiji je domaćin Džejms Korden, a svi su primetili koliko je rijaliti zvezda smršala

  • 0
Kim Kardashian Kim Kardašijan Foto: Profimedia/PLANET PHOTOS/Planet

Ako postoji osoba koja je poznata po svojim oblinama to je onda sigurno Kim Kardašijan. Njene obline su postale toliko popularne da su žene širom sveta išle na estetske zahvate kako bi izgledale kao ona.

Međutim, Kim je priznala da je ove godine za tri nedelje izgubila oko 7,3 kilograma kako bi za Metu Galu, godišnji humanitarni događaj u Njujorku, mogla da obuče haljinu koju je nekada nosila Merilin Monro.

Iako su tada mnogi hvalili njen izgled i vitku liniju, fanovi sada strahuju da Kim ne pronalazi granicu i sredinu kada je u pitanju mršavljenje.

Naime, Kim je pre nekoliko dana gostovala u popularnoj emisiji čiji je domaćin Džejms Korden, a svi su primetili koliko je rijaliti zvezda smršala.

Fanovi su uporedili njeno gostovanje u emisiji sada i pre pet godina.

Prva fotografija ispod teksta je uslikana pre nekoliko dana, a druga pre pet godina.

Kim Kardašijan Foto: Profimedia/CBS/Ferrari

- Ljudi ja sam veoma zabrinut. Mislim da je ovaj put zaista preterala - napisao je jedan čovek.

Kim Kardašijan parfem Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid UK

- Ona je postala toliko mršava da je ovo zaista zabrinjavajuće - dodala je drugi.

Kim  je za strane medije rekla da je dijeta za nju bila izazov, ali da se "nije izgladnjivala već je samo bila rigorozna".

Nikola Ladlam-Rajne iz Britanske dijetetske asocijacije kaže da je prikazivanje takvog režima ishrane "neodgovorno". Među onima koji su kritikovali Kardašijan na društvenim mrežama bila je i glumica Lili Rajnhart.

Ona je na Instagram profilu napisala da je pogrešno da se "govori o odlasku na brzu dijetu" kada Kim dobro zna da se "milioni mladića i devojaka ugledaju na nju i upijaju svaku njenu reč".

Tom Kvin, predstavnik organizacije "Beat" koja se bavi poremećajima u ishrani, rekao je da saveti o gubitku kilaže i načinu ishrane jesu privlačni onima koji imaju poremećaje.

- Snažno apelujemo na sve koji imaju neki poremećaj u ishrani ili su zabrinuti za zdravlje da pokušaju da ne slede savete koje čuju nego da pozovu izabranog lekara ako se ne osećaju dobro - rekao je Kvin.

Video: Kim Kardašijan otvorila vrata svog cipelarnika: Čiji je bolji, njen ili Karleušin?!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje