• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Midlton ima 3 favorita za doručak: Njen jelovnik obiluje vitaminima

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako vodi računa o ishrani, princeza voli da se počasti i omiljenom poslasticom

  • 0
Kate Middleton, Spanać Foto: Shutterstock, Pixabay

Kejt Midlton je pored svojih savršenih odevnim kombinacija poznata i po vitkoj liniji koju i te kako neguje i održava. Ona ne krije da uživa u raznovrsnoj ishrani, ali nikada nije detaljisala na tu temu.

Međutim, izvori bliski kraljevskoj porodici su otkrili da princeza od Velsa dan započinje ovsenom kašom, koja sadrži mnogo proteina, ugljenih hidrata i vlakana. Međutim, više od ovsene kaše, Kejt voli da za doručak pojede povrće.

Naime, kelj, spanać i spirulina su njena tri favorita kada je reč povrću i to, naravno, jer su prepuni proteina i vitamina.

Oktiveno je i da Kejt jede zdrave obroke, uključujući salatu od lubenice sa fetom, avokadom i krastavcem.

Između obroka gricka godži bobice, sirovo voće i povrće, odnosno sve ono što je prepuno hranljivih materija koje podstiču snažan rast kose.

Pored toga što Kejt zaista vodi računa šta jede, ona obožava i fitnes, koji je, kako piše "Liverpoolecho", sastavni deo njenog života. Princeza od Velsa prati raznoliku rutinu vežbanja koja se sastoji od trčanja, joge, treninga sa tegovima i treninga visokog intenziteta.

Iako vodi računa o ishrani i pazi na liniju, ponekad se počasti omiljenom poslasticom. Radi se o tradicionalnom engleskom čokoladnom pudingu koji se pravi sa urmama, a preko njega ide bogat preliv od karamele.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje