• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovako je izgledao doručak Merilin Monro: Pre tuširanja je sama pripremila neobičan napitak

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kada je reč o njenoj vitkoj liniji, Merilin je takođe imala jednostavnu rutinu vežbanja

  • 1
Merilin Monro, mleko jaja Foto: IFA Film/United Archives/Profimedia, Shutterstock

Iako je prošlo 60 godina od smrti Merilin Monro, njen privatan život i dalje zanima mnoge ljude. Dok jedne interesuje kako je provodila slobodno vreme, s kim se viđala i gde je bila, druge zanima kako je sve te godina održava figuru na kojoj joj i dalje zavide.

Srećom, ostao je zabeležen njen intervju u kom je govorila o svojim navikama u ishrani. Kako je tada govorila, pre jutarnjeg tuširanja bi pripremila doručak koji bi retko ko mogao da pojede.

- Razbijem dva sirova jajeta u mleko, umutim ih viljuškom i pijem dok se oblačim. U tu mešavinu dodam tabletu multivitamina, tako da sumnjam da bi bilo koji lekar mogao da preporuči korisniji doručak za zaposlenu devojku koja nema mnogo vremena - rekla je tada Merilin, a prenosi Womansworld.

Kada je reč o njenoj večeri, Merilin je otkrila da bi često posle snimanja svraćala na pijacu blizu njenog hotela kako bi uzela meso koje je takođe sama pekla.

- Uzmem biftek, jagnjeće kotlete ili džigericu, koju pečem u električnoj rerni u svojoj sobi. Uobičajeno jedem četiri ili pet sirovih šargarepa. Nikada mi ne dosadi sirova šargarepa - isticala je holivudska diva.

Merilin je takođe bila i fizički aktivna, a kako bi ostala u formi imala je svoju jednostavnu rutinu.

- Nikada se nisam zamarala vežbama. Sada provodim najmanje 10 minuta svakog jutra radeći sa malim tegovima. Razvila sam sopstvene vežbe za mišiće koje želim da održim čvrstim. Legnem na pod pored kreveta i započnem sa prvom vežbom. To je jednostavna vežba za jačanje grudnih mišića koja se sastoji od podizanja tegića od 2,2 kg iz položaja sa raširenim rukama do iznad glave. Ovu vežbu lagano ponovim 15 puta. Onda ponovim istu rutinu još 15 puta, ali je počnem iz položaja sa rukama iznad glave. Onda, dok su mi ruke pod uglom od 45 stepeni u odnosu na pod, pravim krugove s tegovima u rukama sve dok se ne umorim. Ne brojim u nekom određenom ritmu kao oni što vode vežbe na radiju. Ne bih mogla da podnesem vežbanje, ako bih imala neki striktno određen režim - govorila je Merilin.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • Kix

    16. oktobar 2022. | 10:28

    A posle koku cepala...

    Podelite komentar