• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne pogađa me što su mi farmerke postale tesne, obline su odraz moje snage"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Veličina garderobe više ne određuje moju sreću ili način na koji posmatram sebe

  • 0
Molly Ava

Foto: Instagram/mollyavafit

Onlajn fitnes trener Moli Ava ima više od 85 hiljada pratilaca na "Instagramu" i često deli fitnes savete. Sada je objasnila kako ona posmatra "prerastanje" sopstvene odeće.

Moli je na društvenim mrežama objavila da joj farmerke koje je kupila prošle godine više ne odgovaraju. Ipak, ona to vidi kao pozitivnu promenu, a ne frustraciju, prenosi "Daily Star".

Dobijanje na kilaži nije nešto čega treba da se sramotimo, poručila je ona.

Moli je dobila koji kilogram viška jer je želela da poradi na masi svojih mišića. Kaže da je važno da naučimo da prihvatimo činjenicu da stara odeća nekada jednostavno više nije u skladu s našim telom.

- Ove farmerke su mi bile malo veće prošle godine, a sada ne mogu da ih navučem. To je jer sam želela da izgradim mišićnu masu, a to nisam mogla da postignem bez dobijanja na kilaži. Nekada sam u ovim situacijama bila očajna, ali ovo je odraz mog progresa i snage. Sada, veličina garderobe više ne određuje moju sreću ili način na koji posmatram sebe. Pokažite promenu. Volite sebe. Budite sebi dovoljni takvi kavi jeste - poručila je Moli.

Ona je nedavno poručila i kako žene prirodno ne mogu da imaju ravan stomak:

- Žene prosto ne mogu da imaju ravan stomak - mi imamo prelepe obline. Taj donji stomak postoji da bi štitio naše reproduktivne organe, tu je da vas pazi, zato mu pokažite malo ljubaznosti. Prestanite da ga mrzite i pokažite ga jer je on sasvim prirodan i tu je da ostane – poručila je ona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje