• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prirodne vibracije i slatke inspiracije

Vreme čitanja: oko 2 min.

Interesovanje za izbalansiranu ishranu sve je izraženije

  • 0
Dr. Oetker Foto: Promo

Suština je da uživate u obrocima koji su hranljivi, lagani i da se nakon njih dobro osećate. Često ovaj način ishrane podrazumeva izbegavanje proizvoda sa dodatim šećerima, i mnogi imaju bojazan da jela i poslastice neće biti ukusni ukoliko ne sadrže mnogo šećera. Kompanija Dr. Oetker je nedavno predstavila Natural Vibes liniju proizvoda bez dodatog šećera, koja je veoma ukusna i u kojoj možete uživati bez griže savesti.

Natural Vibes linija obuhvata ovsene kaše, ovsene pahuljice, smešu za mafine i organski kakao prah.

Mafini su bogati vlaknima i jednostavno se pripremaju, uz dodavanje samo nekoliko sastojaka. Sadrže inulin, minimum 33% pahuljica od celog zrna ovsa i četiri vrste brašna. Po svom izboru možete dodati omiljeno voće ili orašaste plodove, a u ponudi je i smeša za mafine sa jabukom i cimetom.

Kako bi vam dan počeo na najbolji mogući način i kako biste zadržali vedrinu kroz celi dan predlog za doručak su ovsene pahuljice ili ovsene kaše. Natural Vibes ovsene kaše dostupne su u tri ukusa:

  • čokolada i malina
  • crveno voće
  • jabuka, suvo grožđe i cimet

Organski kakao prah, sa redukovanim sadržajem kakao maslaca, možete koristiti za pripremu svih vaših omiljenih dezerata, ali ne zaboravite da sa njim možete pripremiti i fini, topli napitak.

Proizvodi iz Natural Vibes linije nisu jedini prošlogodišnji Dr. Oetker noviteti, jer je portfolio proširen i asortimanom gotovih poslastica.

Poznati su vam oni trenuci kada žudite za nečim slatkim? Za nečim sočnim, kremastim, prosto neodoljivim? Baš ovakvom opisu odgovara Dr. Oetker Cake roll. Ovaj biskvitni rolat savršen je za gorepomenute trenutke žudnje, zato se potrudite da ga uvek imate pri ruci, u svom omiljenom ukusu. Još bolje, u sva tri ukusa: čokolada, vanila i mešano voće. A sva tri su prelivena kakao kremom!

U kategoriji poslastica za instant konzumaciju nalaze se i Vitalis žitarični barovi, brz i praktičan izvor energije, koji će vas okrepiti, ali i zasladiti dan. Sačinjeni su od celog zrna žitarica i predstavljaju odličan izvor vlakana. Naravno, i ovde su ukusi raznovrsni i primamljivi. Čokolada, lešnik ili brusnica – koji vas ukus najviše inspiriše da napravite slatki predah?

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje