• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica Pink i dok je na turneji vežba tri puta dnevno: "Volim da sam jaka"

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0

Pevačica Pink, koja je poznata po izvođenju akrobacija u vazduhu na svojim nastupima, uspeva da ostane u formi već godinama zbog činjenice da vežba svakoga dana. Dobitnica Gremija vežba svaki dan, ali kada je na turneji, tri puta dnevno, što uključuje dva sata kardio treninga noću. Rekla je za "Women’s Health" kratko i jasno: "Volim da sam jaka".

- Identifikujem se sa svojim mišićima jezgra, svojom intuicijom i svojom snagom - objasnila je Pink.

Pink je takođe govorila o provođenju vremena na klinici u Španiji, koja se fokusira na "antiinflamatornu kushi" dijetu. Dvonedeljni boravak bio je reset za njeno telo i um nakon smrti njenog oca i njene porodične dadilje.

- Verovatno sam bila pomalo depresivna zbog svog gubitka - rekla je kada je odlučila da poseti kliniku i dodala: - Vežbala bih tri sata dnevno, jela "čisto", a metabolizam mi je bio loš, nisam mogla ništa da pokrenem. I bila sam iscrpljena, tužna, nisam bila daleko od svoje porodice tri godine, čak ni preko noći.

Dodala je da je ovo putovanje bio najduži period koji je provela daleko od dece, ali i najveći poklon koji je sebi dala.

 - Učinila sam to za sebe, što bi zauzvrat bilo za njih".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje