• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Devojka koja je nekada bila vegan već godinama jede samo sirovo meso: Cilj joj je da proba svaku životinju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona jede sirovu govedinu, piletinu, svinjetinu kao i razne organe poput jetre i bubrega

  • 1
Devojka, meso, sirovo meso Foto: Shutterstock

U poslednje vreme na internetu su veoma popularni videi u kojima ljudi pričaju o zdravom načinu života, treninzima i načinu ishrane koji praktikuju.

Devojka koja je poslednja u nizu privukla pažnju jeste Mimi Graf, koja redovno konzumira sirove namirnice životinjskog porekla.

Kako kaže, kao tinejdžerka je postala vegan, ali je shvatila da ovaj način ishrane nije dobar za nju.

- Kada sam imala 17 godina, imala sam 39 kilograma, autoimune bolesti i mislila sam da neću proslaviti svoj 20. rođendan. Otkako sam počela da jedem sirovo meso u spektakularnoj sam formi, savršenog sam zdravlja i svakim danom sam sve bolja i bolja u svakom pogledu.

@feralfraulein #fake #prop #fakebody #over18 Would you join me?🥰 🥩 #rawliver #liver #mukbang #mukbangeatingshow #mukbangasmr #mukbangshow #eating #beefliver #organ #raworgans #organmeat #eatingshow #eatingsounds #eatingasmr #eatingshowasmr #eatingsound #eatingshowmukbang #eatingfood #wieiad #food #foodie #foodtiktok #foodlover #foodtok #foodies #foodreview #foodchallenge #foodasmr #challenge #rawliverchallenge #asmr #asmrsounds #asmrvideo #asmrtiktoks #asmrfood #asmreating #asmrvideo #asmrtiktoks #fyp #foryou #fypシ #viral #plantbased #meatbased #carnivore #primaldiet #carnivorediet #primal #keto #ketodiet #ketorecipes #ketolife #ketolifestyle #crunchy #biohacking #Recipe #meal #meat #raw #rawfood #rawbeef #rawsteak #steak #beef #tartare #health #healthy #healthyrecipes #fit #prometabolic #fastmetabolism #Fitness #weightloss #metabolism #guthealth #adhd #cptsd #recovery #eggs #rawegg #recoveryispossible #nutriton #nutritionist #diet #dietitian #healthcoachtips #seninicin #pourtoi #coquette #fürdich #coquette #coquetteaesthetic #wellness ♬ Chill Like That - Sunday Scaries & PiCKUPLiNES

Nakon nekoliko godina veganstva, bila sam gotovo nesposobna. U mom dezorijentisanom stanju, jednog dana me obuzeo impuls i odveo do susedne ribarnice gde sam kupila najvećeg lososa koji su imali - kaže ova devojka.

Mimi kaže da je sirovog lososa jela rukama i da je odmah osetila nalet energije.

- Osećala sam se kao da mi se mozak uključio i telo oživelo. Od tada jurim taj osećaj. Tako je počelo moje putovanje ponovnog povezivanja sa svojim instinktima, praćenja intuicije i eksperimentisanja na sebi. Nisam osećala krivicu i nikada više nisam razmišljala o životima životinja - ističe Mimi.

Ova devojka kaže da joj nikada nije dosta sirove hrane, ali da ipak najviše voli govedinu.

- Ostatak je uglavnom piletina, svinjetina i riba koju naizmenično menjam između sirove i lagano kuvane. Takođe uključujem organe, pre svega jetru, bubrege i koštanu srž. U restoranima uvek biram jelo od sirovog mesa, ako je moguće, kao što su tatar biftek ili karpačo. Međutim, savršeno sam zadovoljna i lagano zapečenim odreskom. Moj cilj je da probam jelo od sirovog mesa svake kulture i svake životinje - otkriva ona i dodaje da joj je veoma zabavno kada sirovo meso kida zubima i jede rukama.

Mimi kaže da njena porodica i prijatelji nisu otvoreni za opciju da se hrane kao ona i da su je u početku kritikovali. Međutim, ona kaže da je negativni komentari ne zanimaju, jer je mnogo zdravija od kada se hrani sirovim mesom.

- Iako je moja fizička spremnost i promena neverovatna, pravilna ishrana je još više transformisala moje mentalno zdravlje, zaključila je Mimi, a prenosi TheSun.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    26. mart 2023. | 17:36

    dok neprobam lava za mene je svinja kralj zivotinja

    Podelite komentar