• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon 25 kilograma manje, oduševila je internet: Ovu mamu ništa nije zaustavilo da ostvari cilj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dala je javno obećanje sebi i rezultatima ga nadmašila, kako govore komentari

  • 1
Kejtlin Lunsford Foto: Instagram/ @kaitlynlunsford8

Kejtlin Lansford je pre svega mama, koja je na svojim društvenim mrežama pokazala kako je pobedila sebe i svoj život treningom preousmerila na bolje i zdravije životne šine.

Na svom profilu @kaitlynlunsford8 na "TikToku" objavila je video u kome je jasno napisala: "Gledajte me kako ću za sedam meseci izgubiti 25 kilograma". Transformacija koja je dočekala njene tadašnje pratioce, pa sada i nove, oduševila ih je i podstakla veliki broj njih da i sami isto učine.

Naime, Kejtlin  je svoje putovanje, na kom je naučila da voli i prihvati sebe, kao i da ovoga puta ne traži izgovore, podelila sa internetom i dopustila da se njena promena isprati i tuđim očima.

Podstakla je mnoge svojim videima sa temom "pre i posle", kao i snimcima iz teretane.

- Dame, dajte onoliko prilika teretani koliko ste i tom čoveku - napisala je ona na jednom od svojih videa.

Konačnu transformaciju, pa i mnogo više od "obećane", prikazala je na videu koji je opisala kao "transformaciju koju ne želimo da propustimo".

U snimku je pokazala sebe od momenta kada je donela odluku, kao i kako je izgledala tokom procesa i redovnog treniranja bez posustajanja, a ono što je odnelo najviše simpatija jeste i kratak momenat kada radi trbušnjake dok joj dete sedi na stomaku.

@kaitlynlunsford8 Now this is a transformation that you dont want to miss. #weightloss #fyp #girlswholift #gymgirls #progress #gym #gymtok #fatlossjourney #fatlosstips #weightloss #fypシ #motivation ♬ Heartless - Kanye West

"I pored obaveza kao majka, nisi zapostavila ni dete ni svoje ciljeve. Bravo", "Ja sam na redu", "Inspiracija si mi, od danas i ja počinjem"- samo su neki od brojnih komentara na njenim videima u kojima pokazuje da je granica iscrtana samo našim umom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jelena je smršala 83 kg za 18 meseci: Sad pomaže drugima da zauvek izgube višak

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari