• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. SEPTEMBAR: Blizanci nalaze vremena za sebe, Škorpija da vodi računa šta priča

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Heklana haljina, haljina, moda Foto: Unsplah/Monica Silva

Saznajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Moguće je da danas nećete uspeti da ostvarite ništa od onoga što ste planirali, i to zaslugom okolnosti na koje ne možete da utičete. Nervoza se pojačava pa je sigurno da ćete sve ovo uspeti da prenesete i u odnos sa emotivnim partnerom.

BIK

Primećujete i sami koliko je partner nervozan ovih dana. Bilo bi dobro da vi ne doprinosite ovome. Na žalost, verovatno ćete imati tendenciju da ga podbadate i da mu prebacujete. Moguće je da dođe i do rasprave među vama.

BLIZANCI

Nervoza oko obaveza, nervoza oko dogovora sa prijateljima. Svi vam skaču po živcima, a vi morate da se snađete i izađete im u susret na najbolji mogući način. Dobro je što ćete makar u popodnevnim satima imati više vremena za sebe.

horoskop, zodijak, devojka, more, leto Foto: Freepik/haritanita

RAK

Sva vaša razmišljanja, planovi i namere - danas su usmereni ka provodu, dobrom raspoloženju ili kontaktu sa emotivnim partnerom. Želite da ovaj dan u potpunosti posvetite samo onome u čemu vi uživate.

LAV

Očigledno je da sa ukućanima ne možete da se dogovorite po nekim pitanjima. Iako ni vi niste najbolje volje, pokušavaćete da smirujete situaciju i da tražite kompromisno rešenje. Da li ćete ga i naći, to je već pitanje.

DEVICA

Dogovor koji ste imali sa prijateljima se može izjaloviti. Moguće je da je finansijski momenat problem, ali me ne bi iznenadilo i da se ne osećate zdravstveno najbolje, pa iz tog razloga morate da odustanete. Nećete biti dobro raspoloženi ni za partnera.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop