• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MART: Device, iskoristite dan da se odmorite, Vodolije teško sakrivaju nezadovoljstvo

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto:Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Moraćete dosta da se potrudite da biste ostvarili zadovoljavajuću komunikaciju sa onima sa kojima radite. Saradnici i kolege se ponašaju, po vašem mišljenju, čudno i nepredvidivo. Jake strasti prema osobi sa kojom se povremeno susrećete preko poslovnih okolnosti.

BIK

Blago ste nervozni jer se danas situacije odvijaju mnogo brže nego inače. Teško vam je da se snađete u nekim protivurečnim informacijama koje vas zasipaju sa svih strana. U odnosu sa partnerom sitnice kvare dobar odnos. Postoji mogućnost nesporazuma i sitnijih zađevica.

BLIZANCI

Iako shvatate da ste možda po jednom pitanju pogrešili, nemate nameru da popustite. Ne dozvoljavate da vam drugi nameću svoja mišljenja, pa čak i po cenu da se sa kolegama „pokačite“. U odnosu sa voljenom osobom vam neke situacije jako smetaju.

Cveće, bašta, cvetna bašta, bašta, vrt, proleće, horoskop Foto: Shutterstock

RAK

Osoba iz vašeg kolegijalnog okruženja pokušava da vas ubedi da radite stvari na njen način. Zarad dobrih odnosa, pristaćete i na neke uslove koji vam trenutno ne odgovaraju. Skloni ste da se povlačite, pa će se to manifestovati i u odnosu sa voljenom osobom.

LAV

Dobili ste poslovnu ponudu koju bi vredelo razmotriti, ali ne treba doneti odluku na brzinu. Potražite pomoć ili savet osobe u koju imate puno poverenje. Nešto lošiji odnosi sa ukućanima, ali i sa emotivnim partnerom. Oboje ste naelektrisani i spremni za raspravu.

DEVICA

Dan je u priličnoj meri ispunjen obavezama, i onim redovnim, ali i onim nepredviđenim i sigurno je da ćete ga teškom mukom „izgurati“. Obavezno drugi deo dana iskoristite da se odmorite i predahnete. Voljena osoba vam može prebaciti što nemate vremena za nju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop