• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JUN: Device održava strast i želja za avanturom, na Jarčeve se nameračile kolege

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
zodijak, žena, proleće, horoskop Foto: Pixabay/Jupilu

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Jedna osoba vam nudi svoju pomoć, ali oklevaćete da li da prihvatite. Mogućnost da neplanirano potrošite veću sumu novca. Osoba iz prošlosti je ponovo uzdrmala vaš svet. Ukoliko ste zauzeti, može doći čak i do tajnog susreta.

BIK

Ponuda koja je vrlo primamljiva, ali niste sigurni da li je povoljna po vas. Pokušajte da ne odlučujete na brzinu. U emotivnom segmentu – u mogućnosti ste da se ponovo susretnete sa bivšim partnerom. Verovatno nećete moći da odolite.

BLIZANCI

Nervozni ste zbog razgovora koje morate obaviti. Koliko god se pripremali, bojite se da ćete izgubiti koncentraciju. U emotivnom segmentu – prilikom izlaska ili na društvenoj mreži možete „naleteti“ na osobu koju ste nekada davno poznavali.

devojka, sunce, zodijak, horoskop Foto: Pixabay/kieutruongphoto

RAK

Vreme da napravite odlučujući korak prema poslovnom saradniku. Ne ustručavajte se da iskažete mišljenje. Sagovornici će lako prihvatati vaše predloge. U emotivnom segmentu – flertovanja i zanimljiva dešavanja, uglavnom kroz posao ili preko kolega.

LAV

Oduvaćete argumentima svakog sagovornika. Teško onima koji vam se nađu na putu, jer nemate nameru da se zaustavite. Ambicioznost je naglašena. U emotivnom segmentu – pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.

DEVICA

Ne propuštajte da obavite ono što imate od obaveza, jer je više nego izvesno da bi vam to u kraćem narednom periodu moglo doneti poslovnu problematiku. Jake strasti prema jednoj osobi i verovatno je da ćete se prepustiti i uleteti u avanturu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop