• 0

Vreme čitanja: oko 14 min.

ASTRO VODIČ: Rakovima je nestabilno zdravlje, Škorpije na pauzi sa ljubavnim životom

Vreme čitanja: oko 14 min.

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 20. do 26. novembra 2023. godine

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, čaj, napitak, naočare Foto: Pexels/Taryn Elliott

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele? Čega bi trebalo da se čuvate, a šta će vas prijatno iznenaditi?

Astrolog Olga Savić tumači za vas položaje planeta i sugeriše na šta bi trebalo da obratite pažnju.

OVAN

horoskop, zodijak, astrologija, ovan Foto: Pixabay

Hrana

Smanjite unos jako kaloričnih namirnica, masti i pokušajte da budete umereniji sa začinima. Za mlađe i one koji se tako osećaju – ne preterujte sa slatkišima ili ljutom hranom.

Ljubav

Nema velikih promena u odnosu na prethodni period u odnosu sa voljenom osobom. Emotivne relacije u kojima je već postojalo razumevanje, solidna komunikacija i potreba da se što češće kao par "resetujete" kroz izlaske ili druženja – nastaviće da funkcionišu na sličan način. One relacije u kojima je nešto "kočilo" – i dalje će biti pod istom energijom. Jedina je razlika u tome što ćete vi biti više opterećeni obavezama – pa će biti teže pronaći dovoljno vremena za partnera i sebe. Slobodni Ovnovi – biće tu interesantne i intenzivne komunikacije sa osobom koja vas privlači. Mada, tu bi sada i više njih moglo da bude aktuelno

Posao

Nedelja sa intenzivnijim i zahtevnijim obavezama za vas. Možete imati osećaj da trenutne okolnosti nisu na vašoj strani i da vam otežavaju planirano, a i odnos sa nadređenima bi opet mogao ući u nešto zategnutiju fazu. Kod nekih od vas – možete imati osećaj da šefovi konstantno nadgledaju svaki vaš korak i da vam "dišu za vratom", što će vas dekoncentrisati i nervirati. I dalje ste u periodu dobre komunikacije sa saradnicima i lepim mogućnostima za dogovor. Finansijski stabilniji period.

Zdravlje

Kičma, zglobovi, reumatski bolovi kod starijih Ovnova. Mlađi – glavobolje, umor.

BIK

foto Pixabay foto Pixabay

Hrana

Dosta jak apetit u ovim danima, naročito vas privlači meso i mesne prerađevine. Moguće su stomačne tegobe ili manji problemi sa varenjem pred kraj sedmice.

Ljubav

Ova nedelja neće pogodovati samo onim parovima kod kojih je već odavno došlo do neke forme distanciranja, odvajanja, zahlađenja. Vama je celokupan period obojen teškom energijom i nervozom. Kod svih ostalih – odličan trenutak da se kao par pokrenete – da otputujete, više izlazite, družite se – svaka promena će vam prijati i činiti dobro vašem odnosu. Dobar je momenat i za dogovore i zajedničke planove. Slobodni Bikovi – otvoreni ste i raspoloženi za druženje, izlaske, ludovanje, za pozitivnu inspiraciju koju dobijate kroz kontakte, razgovore i susrete sa osobama koje vam prijaju.

Posao

Prilično se dobro snalazite u okolnostima koje su pomalo opterećujuće i ograničavajuće i sa saradnicima koji povremeno pokazuju tendenciju da budu previše zahtevni i izričiti. Sve te situacije nekako u hodu "peglate", ne gubeći od svoje energije i pozitivnosti. U dosta ste korektnom poslovnom periodu koji može poboljšati stanje vaših finansija ili vam doneti dogovore koji bi po vas bili isplativi. Informacije ili dokumentacija koju ste čekali stiže tokom ove sedmice, najverovatnije u njenom drugom delu.

Zdravlje

Dobro ste.

BLIZANCI

foto Pixabay foto Pixabay

Hrana

Kod nekih od vas problemi sa varenjem su prisutni, a drugi bi mogli da se okrenu povrću, pa vam se preporučuje kupus, spanać, paradajz, cvekla i šargarepa kao neophodne namirnice u vašoj ishrani.

Ljubav

Partner je u zahtevnijem periodu – obaveze i moranja kroz posao i porodicu će mu oduzimati dosta vremena – pa je na vama da se tokom ove nedelje prilagodite i potrudite se da zajednički trenuci (iako ih neće biti mnogo) proteknu u dobroj energiji i raspoloženju. Postoji obostrana korektnost, povezanost, razumevanje i sklad. Svaki trenutak koristite za vas dvoje, za strast i opuštanja, uživanja. Slobodni Blizanci – moguće je poznanstvo sa novom, vrlo uzbudljivom i interesantnom osobom koju ne možete da „provalite“ i niste sigurni da li je i ona zainteresovana za vas. Uživajte u komunikaciji, ne žurite nigde.

Posao

Vi lično ste solidno organizovani u ovoj sedmici i trudićete se da komunikacija sa saradnicima (bar sa vaše strane) bude fer, korektna i u timskom duhu. I pored ovoga – u drugom delu nedelje može biti nesuglasica sa onima sa kojima sarađujete, što se može odraziti na atmosferu na poslu. Neke dogovore će možda biti teže ispoštovati ili će se javiti problemi u važnijim projektima – iako će se ovo rešiti do kraja sedmice (eventualno početkom sledeće) može vas na kratko onespokojiti.

Zdravlje

Malo problema sa stomakom, a možete biti skloni i prehladama.

RAK

horoskop, zodijak, astrologija, rak Foto: Pixabay

Hrana

Lako možete pokvariti stomak, pa obratite više pažnje na kvalitet i ispravnost namirnica koje koristite. Takođe, prijaće vam integralni hleb, ovsene pahuljice I pirinač. Preporučuju vam se I citrusi.

Ljubav

Iako ovo nije loša sedmica za partnerske odnose – u nekim momentima će biti teško usaglasiti obostrane i obaveze ali i raspoloženja – Jednostavno, povremeno vam se energije neće poklapati. Ukoliko dođe do neke zategnute atmosfere – dani vikenda će ovo "ispeglati". Slobodni Rakovi – dobar je trenutak da više uživate u društvu prijatelja – bilo kroz izlaske i zajednički provod, bilo kroz organizaciju nekih interesantnih dešavanja kod vas. Bićete opušteni i dobro raspoloženi. Trenutno nema nekog velikog prostora za ljubavna dešavanja, osim na samom početku nedelje i u danima vikenda.

Posao

U vaše polje poslovnih aktivnosti i svakodnevice, kao i obaveza i odnosa sa kolegama – ulaze i Sunce i Mars tokom ove sedmice (tu se već nalazi Merkur) što će ukazati na dosta aktivniji naredni poslovni period koji će makar u početnoj fazi biti obojen zahtevnijim obavezama i potrebom da preuzmete više odgovornosti na sebe. Ukoliko sarađujete sa inostranstvom ili stranim firmama – moguća su otežanja, kašnjenja i prolongiranja poslova. Budite hladne glave i fokusirani na ono što radite.

Zdravlje

Moguće su prehlade i povrede. Stariji – aktiviranje hroničnih tegoba.

LAV

foto Pixabay foto Pixabay

Hrana

Raspoloženi ste za dobar zalogaj. No, savetuje vam se da više vodite računa o tome što jedete, jer možete imati problema sa pritiskom ako ste stariji, ili varenjem ukoliko ste mlađi.

Ljubav

Pozicije Sunca i Marsa u znaku Škorpije su vam donele jedan kompleksan i zahtevan period – bili ste bitke i sa sobom i sa osobom koju volite i povremeno se osećali zablokirano i emotivno „zatrpano“. Ova dva nebeska tela prelaze tokom sedmice u vatreni znak Strelca, donoseći vam energiju koja vam prija i koja vas pokreće. Ovo ne znači da će se automatski sve u vašim emotivnim relacijama srediti po vašim željama – ali ukazuje da postoji prostor za bolja dešavanja. Slobodni Lavovi – sada već postoji znatno veći prostor za praktikovanje vaših zavodničkih i ljubavnih sposobnosti. Ulazite u vrlo interesantan period.

Posao

Verovatno se ništa neće promeniti na bolje preko noći, ali ćete u svakom slučaju videti pomake. Da ne pričam o tome da ćete i vi lično dobiti novi podsticaj, snagu, energiju – ali i dovoljno mogućnosti da ostvarite ono što želite. Može u drugom delu sedmice biti nekih otežavajućih situacija sa saradnicima, bespotrebnog komplikovanja ili ćete morati „junački“ da se izborite sa nekim situacijama – ali generalno gledano, ušli ste u fazu kada ćete brže i uspešnije rešavati sve. Dobra komunikacija, dobri dogovori.

Zdravlje

Hronični bolesnici i stariji pripadnici znaka su u nešto nepovoljnijoj zdravstvenoj fazi.

DEVICA

Devica, horoskop Foto: Pixabay

Hrana

Imate osećaj težine, šta god da pojedete i postoji problem sa varenjem. Probajte sa manjim, a češćim obrocima, kao i povećanjem kretanja i rekreacije da “probudite” i aktivirate želudac.

Ljubav

Oni koji su u braku ili žive zajedno imaće još jednu napornu sedmicu pred sobom. Kao da se u nekim situacijama ili po nekim pitanjima ne razumete (ili ne želite da se razumete), pa ćete u početnoj fazi pokušavati oboje da isterate svoju volju. Ovde rešenje postoji, a ono je obostrani interes da se odnos održi i situacije reše. Ostali – postoje mogućnosti za jednu ili dve „čarkice“, ali se to i partnerovom i vašom mudrošću i taktom može izbeći. Slobodne Device – vama hoće biti interesantno. Komunikacija sa suprotnim polom je sada odlična i vrlo inspirativna po vas. Uživate i zabavljate se.

Posao

Ne trošite energiju da se ubeđujete sa onima koji ne žele zaista da čuju ono što imate da kažete. Ne gubite živce. Umesto toga – iskoristite svoje prirodne sposobnosti – budite pronicljivi i otkrijte pravi način komunikacije sa nekim, da biste dobili najbolji rezultat. A to sada možete. Em možete otvoriti nove dogovore, saradnje, projekte – em možete učvrstiti ili stabilizovati one poslovne relacije koje već postoje. Ovo je period kada možete ostvariti značajnije finansijske rezultate.

Zdravlje

Povremeni problemi sa varenjem. Moguće su i prehlade.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovnove očekuju i posao i zadovoljstvo, Ribe konačno mogu da se opuste: Astrološke prognoze

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop