• 0

Vreme čitanja: oko 6 min.

Praznični film prema horoskopskom znaku: Ko voli romantiku, a kome prija porodično ostvarenje?

Vreme čitanja: oko 6 min.

Ovo hladno vreme je idealno za utopljavanje pod ćebetom

  • 0
film, filmovi, kokice, gledanje filma Foto: Shutterstock/FTiare

Kako dani postaju kraći, a noći hladnije, svi imamo veću želju da večeri provodimo pod jorganom, utopljeni u svom domu grickajući kokice uz dobar film.

Posebno kako dolazi vreme praznika, izbor ostvarenja koje možemo gledati je širok, a u nastavku pročitaje koji bi to film bio idiličan za vaš horoskopski znak. Ne volimo svi sve, tako da nam neki filmovi bolje "legnu" od ostalih. Postoji toliko prazničnih filmova koje možete da gledate onlajn ili da skinete sa interneta, pa - pravac akcija.

Ovan: Kada je Hari sreo Seli (1989)

Filmovi, film, meg rajan, kad je hari sreo sali Foto: United Archives/Impress / United Archives / Profimedia

Ovan voli da živi punim plućima, pa mu zato odgovara neki film koji ima suštinu i ne tako dosadnu sadržinu. Kada vam nešto (ili neko) zapadne za oko, vi ste prvi koji se zaljubljuje do ušiju, pa vam zato odgovara ovaj film, piše "Parade".

Iako se priča filma ne dešava isključivo tokom Božića, dve najvažnije scene u romantičnoj priči Harija i Seli su u novogodišnjoj noći, što je za nas sasvim dovoljno.

Bik: Zapravo ljubav (2003)

Filmovi, film, hju grant, zapravo ljubav Foto: Universal Collection / Everett / Profimedia

Bik ima reputaciju tvrdoglavog, i u tome ima istine. Znate šta volite i ne plašite se da kažete svoje preferencije. Tokom praznika želite da se držite tradicije, a kada je u pitanju odabir omiljenog filma, zašto se petljati sa savršenstvom kada ljubav zapravo postoji?

Poslednjih 20 godina ovaj film je krao srca svakog ko ga pogleda. Priča prati živote osam parova koji se bave dramom oko praznika, romantikom, prijateljstvom i svakodnevnim životnim borbama, a sve se odvija tokom nedelja koje prethode Božiću. Bez obzira na to koliko puta ste gledali ovaj film, on nikada ne prestaje da očarava.

Blizanci: Zamena princeze (2018)

Filmovi, film, princeza, torta, praznici Foto: Netflix / Everett / Profimedia

Blizanci uživaju u izazovnoj tradiciji i nudeći nove perspektive zbog čega vas tradicionalni božićni filmski zaplet neće zabaviti. Više volite filmove sa složenim i zamršenim pričama, neočekivanim obrtima zapleta i mnoštvom iznenađenja koja vas teraju da nagađate do kraja.

Ovaj film je osvežavajući pogled na zaplet zamene blizanaca i sadrži ne jednu već dve šarmantne romanse.

Rak: Praznik (2006)

Filmovi, film, praznik, kameron dijaz, džud lou Foto: Columbia Pictures/courtesy Ever / Everett / Profimedia

Ovaj horoskopski znak žudi za avanturom. A kada niste zauzeti mešanjem koktela ili aranžiranjem poklona ispod jelke, možete pobeći u drugi svet kroz magiju bioskopa.

"Praznik" prati živote dve žene potpune strankinje, ali imaju zajedničku stvar: probleme sa momcima. Da bi izbegle slomljeno srce, one odlučuju da zamene kuće i provedu praznike u rodnom gradu, ali da li će uspeti da pobegnu od Kupidonove strele? Rak će se zaljubiti u ovu dirljivu romansu, upotpunjenu ljubavlju na prvi pogled i bajkovitim završetkom.

Lav: Odmor (2020)

Filmovi, film, odmor, božić, praznik Foto: Entertainment Pictures / Alamy / Alamy / Profimedia

Kao Lav, tražite bilo kakav izgovor da napravite žurku, tako da su praznici vaše omiljeno doba godine. Volite da se obučete svečano i idete na porodičnu svečanost sa pregršt savršeno upakovanih poklona.

Postoji samo jedna stvar koja bi mogla da vam pokvari dobar provod: da se zaglavite sa pitanjima iz porodice - zašto ste sami. I koliko god glupo zvučalo, uradili biste skoro sve da izbegnete ispitivanje ove godine. Zato ćete se lako povezati sa likovima iz ovog filma.

Devica: Četiri Božića (2008)

Filmovi, film, božić, igraonica, deca Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Za perfekcionistu poput Device, praznici su pravi test organizacionih sposobnosti. Upravljate zakazivanjem, davanjem poklona, putnim aranžmanima i, naravno, čestitkama. Ako vam je potrebno neko olakšanje tokom haosa, naći ćete ono što tražite u "Četiri Božića".

Ovaj film prati par bez dece čiji je put u tropske predele otkazan, primoravajući ih da vreme podele među svojim razvedenim roditelja. To će vas naterati da se otkotrljate sa kauča od smeha.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Praznična euforija: Zavirite u dom Deda Mraza i prošetajte čarobnim holandskim trgom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop