• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Od početka nedelje preispitujemo odnose, dok nam je petak idealan dan za napredak na svakom polju

J. V.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Zima, horoskop, astrologija Foto: Pexels

Ove nedelje od starta se menjaju pojedini odnosi, a generalna energija biće u znaku buđenja svesti.

Ponedeljak započinjemo Venerom na poslednjem stepenu Vage što će aktivirati rešavanje svih emotivnih i bračnih odnosa u ovoj sedmici. Kvadrat od Plutona samo ukazuje da izvesni odnosi ne mogu više da funkcionišu na isti način i da mora doći do prekida ukoliko ne može da se pronađe kompromis. Takođe, ovog dana dolazi do promene u obliku odnosa. Iz jedne faze odnosi prelaze u drugu. Najviše ćete pričati o nekom važnom odnosu i očekujte iniciranje od druge osobe da stupi u kontakt sa vama i da razgovarate o smeru i budućim planovima. Jako je važno iskomunicirati svoja osećanja i preneti poruku drugoj osobi. U jutarnjim časovima mogu vas opteretiti teške misli, brige i nepovoljne vesti. Osećate prepreke u odnosima ali i neku vrstu distance. Posebno se ovo oseća kroz polje zdravlja i posla. Mogu vas dočekati neprijatnosti na radnom mestu, a lako se prave i greške. Neko može odlučiti da da otkaz. Brinite o svom zdravlju posebno o stomaku i ishrani. Možete imati prolazni osećaj pesimizma, pada volje i imuniteta. Svađe i konflikti su više nego izvesni. Tome u prilog ide kvadrat između Meseca i Marsa. Potrudite se da ne budete suviše kritični i džangrizavi jer će sitnica biti povod za sukob. Posebno u popodnevnim i večernjim časovima.

U utorak Venera je već ušla u znak Škorpije što će do kraja godine doneti intenzitet u svim emotivnim odnosima. Mnogi odnosi će se produbiti jer će strasti biti više nego prisutne, ali i strah od ostavljanja i gubitka. Mnogi odnosi se mogu okončati upravo u ovom periodu, dok će neki drugi početi graditi svoj odnos na dubljim nivoima i povezivanju. Kako Venera gradi lep aspekt prema Saturnu ovog dana možete imati lepe dogovore i dugoročne planove u odnosima. Ovo je i dobar dan za poslovne saradnje, podizanje kredita, vracanje dugova, štednju, rešavanje finansija i dugoročnih investicija. Sada ulažete u budućnost i tako gledajte odnose i projekte koji se formiraju ovog dana. Ipak, lako se dešava unutrašnja rastrzanost između dve opcije, dva izbora, dve važne situacije. Ukoliko radite nešto dobro za nekoga ne očekujte zahvalnost i potvrdu. Dobar je dan za promene.

horoskop, zodijak, astrologija, klizanje, ljubavni par, sneg, zima Foto: Pexels/Pavel Danilyuk

Ovaj uticaj će se osetiti i tokom srede. Ukoliko ostanete staloženi možete imati najveće benefite od projekata i poslova koji se budu otvarali ovog dana. Izuzetan je dan za važne informacije i saznanja, kao i za pokretanje važnih odluka u sferi posla, zdravlja, ali i odnosa i saradnji. Pozabavite se papirologijom, raščišćavanjem poslovnog i životnog prostora. Zakažite preventivne preglede. Mogući su prolazi nesporazumi, osetljivost stomaka i creva, sklonost prehladama i virusima. Ovog dana Neptun kreće direktno pa se neki vaši snovi, velike vizije i planovi mogu početi dešavati. Najviše će ovo kretanje planete osetiti osobe u znaku i podznaku Ribe.

Četvrtak je dan u kojem je najvažnije stvaranje osećaja harmonije, sklada i balansa kroz odnose sa ljudima, kao i pretvaranje ljutnje u bliskost. Mesec u znaku Vage inicira u ljudima potrebu za saradnjom i partnerstvom. Spremniji ste na ustupke i kompromise tokom ovog dana. Može vam biti važnije da održite neke odnose iako nisu najkvalitetniji, pa se zapitajte da li su zaista vredni vašeg truda i prilagođavanja. Prihvatite poziv na sastanak i inicirajte izlazak ili druženje sa prijateljima. Sada vam benefiti dolaze kroz estetiku, harmonične odnose ili oslonac pronalazite u partnerstvima. Najbolje investicije su ako ulažete u ulepšavanje i odnose.

Petak je najidealniji ove nedelje za ljubavne sastanke, ulepšavanje, organizaciju događaja, ulazak u poslovne saradnje ili emotivne odnose. Pratiće vas unutrašnji sklad da ste na pravom mestu u pravo vreme, ali i da vam dolaze upravo ljudi koji su vam potrebni. Više nego ikad ste spremni da sarađujete i ostvarujete kontakte. Ljubaznost i lepa reč otvara sva vrata, a imate potrebu za prisustvom partnera i zajedništvom. Posetite neki koncert, umetničku galeriju ili slično. Prijaju vam harmonija i sklad. Merlur u lepom aspektu sa Jupiterom donosi ekspanziju vaših ideja, planova, promociju biznisa, trgovine, kao i potpisivanje ugovora. Sjajno da upišete neki kurs, edukaciju ili polažete ispit. Povoljno za kraća putovanja. Inspirišite nekoga lepotom. Učinite lep gest ili poklonite nešto.

horoskop, zodijak, astrologija, kombi, zima, sneg Foto: Pexels/Thirdman

Tokom subote imaćemo mnoštvo aspekata. Kako će Mesec biti u znaku Škorpije sve što čujete i vidite doživećete mnogo intenzivnije i dublje. Okupirani ste izvesnim odnosom, samo se pripazite ljubomore i posesivnosti. Bude se jake strasti ali i strah od napuštanja pa se lako može reagovati na neprijatan način. Najbolji način da prevaziđete potencijalne izazove ovog dana jeste da ostanete pribrani i strpljivi. Mnogo ćete bolje proći ukoliko ne uđete u anksioznost i ličnu dramu koja će biti rezultat potrebe da kontrolišete tok događaja ali i ljude iz vašeg okruženja. Ovo je dan kada će se dogoditi ljubavni sastanci ali i razgovori o dubljim temama i budućnosti nekog odnosa ili projekta. Pokušajte biti više felsibilni bez pružanja otpora situacijama koje se budu pojavljivale tokom ovog dana.

Nedelju završavamo sličnom energijom samo sa kulminacijom dešavanja od prethodnog dana. Mesec u opoziciji sa Uranom donosi potpuno neplanirani događaj ili situaciju. Ukoliko se tvrdoglavo držite svojih principa i stavova ovo će biti dan frustracije i napetosti. Venera u opoziciji sa Jupiterom donosi velika očekivanja ali i razočarenja, neostvarene snove, previše trošenja novca, ili saznanje da vam budžet ne prati planove. Ovaj aspekt donosi i afere i sve vrste flerta ili preljube, kao i preterivanja. Jedino ukoliko uspete da ostanete objektivni i ne zauzimate stranu možete doći do kompromisnog rešenja za obe strane. U suprotnom dolazi do suočavanja i izazova.

Autor: Jasmina Mitrović

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop