• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Horoskopski znaci i parfemi: Cvetni, citrusni ili šumski miris, koji vama odgovara?

Vreme čitanja: oko 3 min.

Svako ima neki svoj parfem među favoritima

  • 1
parfem, prskanje parfema, žena, miris, aroma Foto: Shutterstock/Africa Studio

Svaki horoskopski znak je priča za sebe, a isto tako je i kada su mirisi u pitanju. Ne dopada se svima sve i to je u redu, a kada su mirisi i parfemi u pitanju svako želi da miriše najlepše i da odiše svežinom.

Koji mirisi odgovaraju svakom horoskopskom znaku? Imate li vi neke mirise kojima ste verni i od kojih ne odstupate? Pročitajte u nastavku kakve mirise voli svaki horoskopski znak.

Ovan - mirisi začinskih biljaka

Ovan je prvi i vatreni znak Zodijaka. Ima snažan uticaj i uživaće u začinskim mirisima koji daju podjednako vatrenu notu. Odvažne, ambiciozne i konkurentne, ove začinske note savršeno će se upariti sa Ovnom i kada je reč o poklonima, piše "Elle decor".

Bik - cvetne note

Bik je zemljani znak koji se povezuje sa cvetnim mirisnim notama. Njihova sezona je sredina proleća, kada cveće cveta. Cvetni mirisi su takođe izbalansirani sa prizemljenim notama poput antilopa i burbonske vanile u čast Bikovoj zemaljskoj energiji.

Blizanci - citrusni mirisi

Sazvežđe Blizanaca je povezano sa grčkim mitološkim blizancima Kastorom i Poluksom, po kojima su nazvane dve zvezde u sazvežđu. Kako to utiče na mirise? Blizanci imaju radoznalu i stimulativnu prirodu i to se dobro slaže sa energizirajućim citrusnim mirisima, za koje kažu da su "savršeni za živahne i pozitivne Blizance".

Blizanci su živahni, pametni, brzi ljudi koji donose najuzbudljiviju energiju.

Bočica parfema Foto: Shutterstock

Rak - gurmanski mirisi

Rak je intuitivan, emocionalni i vodeni znak, pa su gurmanski mirisi, koji su nostalgični, popustljivi i slatki pravi izbor za ovaj znak. Sentimentalni rak će ceniti sočne i gurmanske mirise zbog kojih se osećaju udobno.

Lav - mirisi šume

Ovaj živahni vatreni znak je kralj džungle ili u ovom slučaju šume. Energija Lava je romantična, kraljevska i sklona luksuzu koja odgovara toplim, primamljivim i raskošnim mirisima iz kategorije šuma. Lavovi su puni života što je slično ovoj porodici mirisa.

Devica - zelenilo

Devica je povezana sa jesenjim periodom i marljivošću. Ona je i znak žetve, a ovi mirisi su i arome prirodnih stvari koje biste ubrali iz bašte. Zeleni mirisi baštenske ponude, savršeno se slažu sa ovim zemljanim znakom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Horoskop

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    9. decembar 2023. | 01:55

    muški CHANEL Bleu eau de parfume. I naravno ženski CHANEL Chance eau tendre

    Podelite komentar