• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najmanipulativniji znaci Zodijaka: Oni će vas ubediti da ne verujete sopstvenim očima

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neki od njih imaju sposobnost da ubede ljude da je "dan kad je noć"

  • 1
Žena, manipulacija

Foto: Shutterstock

Postoji mnogo oblika manipulacije, a ona koja je najviše zastupljena svakako jeste emotivna manipulacija - kada neko koristi vaše emocije protiv vas kako bi dobio ono što želi. Putem emotivne manipulacije ne postiže se samo "uspeh" u ljubavi, već ona služi i za razna postignuća u poslu, finansijama i statusu u društvu.

Kao pojedinci, svi smo skloni da povremeno manipulišemo situacijom u našu korist. Međutim, tanka je granica između "belih laži" i loših namera. A ako je verovati astrologiji, određeni horoskopski znaci prosto imaju tendenciju da prednjače u ovakvom toksičnom ponašanju.

Znate li ko gospodari na tronu vrhunskog manipulatora?

1. Rak

Rakovi imaju sposobnost da budu najmanipulativniji od svih znakova Zodijaka. Sa svojom visokom emocionalnom inteligencijom i jedinstvenim razumevanjem ljudske psihologije, Rakovi mogu lako da manipulišu ljudima.

Oni su stručnjaci u igranju umnih igara i korišćenju emocionalne manipulacije da bi dobili ono što žele. Rakovi su takođe veoma dobri u čitanju ljudi i tačno znaju kako da traže ono što žele.

Takođe obožavaju dramu i mogu previše da katastrofiziraju stvari kada to žele. Ako niste pažljivi, Rak bi vas lako mogao iskoristiti.

2. Škorpija

Poznate po svojoj osvetoljubivosti i mraku, nije iznenađujuće što su se našle na ovoj listi.

One su stručnjaci u korišćenju manipulacije da bi vas naterali da sumnjate u sebe i preispitujete svoj zdrav razum. Okriviće vas za stvari koje nisu vaša krivica.

Škorpije takođe veoma dobro koriste tuđe strahove u sopstvenu korist. Ako niste pažljivi, Škorpija bi vas lako mogla kontrolisati.

3. Lav

Kraljevska stvorenja poznata po svom ponosu našla su se na zasluženom trećem mestu.

Neverovatno su inteligentni i imaju sposobnost strateškog razmišljanja. Kada je u pitanju manipulacija, Lavovi su veoma dobri u laskanju i komplimentima. Oni će učiniti da se osećate posebno i važno kako bi dobili ono što žele od vas.

Lavovi takođe veoma dobro koriste svoj šarm da manipulišu ljudima i često će iskoristiti ljude koji su slabiji od njih, prenosi "Sosyncd".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Horoskop

Komentari

  • Cane

    9. decembar 2023. | 06:04

    Po meni je ovan , jako manipulativan i recit da ubedi celo drustvo da je belo u stvari crno . Problem je sto cesto laze pa zaboravi sta je slagao

    Podelite komentar