• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

NEDELJNI HOROSKOP: Blizance očekuje zanimljivo poznanstvo, zauzetim Lavovima slede divne promene

B. P.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, ljubavni par, par, ljubav, zima, hladnoća Foto: Unsplash/Yana Lizunkova

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

U ovoj nedelji Merkur kreće retrogradnim hodom, pa će akcenat biti na tome, ali i na drugim aspektima. Vreme je da iskreno promislimo o našoj prošlosti i vidimo šta i da li nešto treba menjati. Naravno, bitne promene nisu preporučljive dok je Merkur u retro hodu, ali možemo završiti stvari koje smo ranije započeli.

Ovan

Posao: Aktivni ste i završavate stvari koje niste do sada. Vreme je da razmislite šta je to što treba menjati na ovom polju.

Ljubav: Naglašene strasti i avanture, ali i prolazna posesivnost je moguće kod nekih osoba. Zauzeti, uživajte ali i imajte više razumevanja. Možete planirati zanimljiv put.

Zdravlje: Moguća pojava hroničnih tegoba.

Bik

Posao: Polako sabirate i dobre i loše momente u ovom segmentu života. Svakako možete da se opustite posle mnogih pehova. Dobro razmislite kako ćete dalje, a podršku imate. Povećana potrošnja novca.

Ljubav: Lepa dešavanja na ovom polju. Ostvarenje želja, ali i pojava osobe vezane za vašu prošlost je moguća. Zauzeti, bez bitnih dešavanja. Ako je bilo nesuglasica, odnos se polako stabilizuje, ali partner može biti nervozniji.

Zdravlje: Više odmarajte i radite na jačanju imuniteta.

Blizanci

Posao: Na ovom segmentu života možda dobijete potrebu da nešto menjate. Svakako dobro razmislite o svemu. Izbegavajte sukobe sa saradnicima i zadovoljstvo neće izostati.

Ljubav: Nije nedelja za ulazak u nove veze, ali zanimljiva poznanstva su na pomolu. Mogućnost ulaska u avanturu. Zauzeti, planiranje zajedničkog života. Samo ostanite smireni i nemojte prenagliti u odlukama ako dođe do preispitivanja.

Zdravlje: Mogući problemi sa cirkulacijom i pritiskom.

horoskop, zodijak, astrologija, staza, šuma, zima Foto: Unsplash/Timothy Eberly

Rak

Posao: Uspešna i aktivna nedelja. Bićete zadovoljni tokom dešavanja u karijeri. Moguće su promene nabolje. Javiće se i prolazna nervoza i mnogo obaveza.

Ljubav: Može se dogoditi da uđete u vezu sa osobom iz vaše prošlosti. Zauzeti, generalno je bolji odnos, ali su moguće manje nesuglasice.

Zdravlje: Dobro se osećate. Odmarajte kada god vam se ukaže prilika za to.

Lav

Posao: Vreme pred vama biće namenjeno analizi svih poslovnih poduhvata. Napravite plan i prave odluke donosite sledeće godine. Sada vam predstoji zadovoljstvo, ali blagi oprez na finansije.

Ljubav: Divan period za vas. Ako ste u vezi, očekujte divne promene i planiranje bitnih stvari. Slobodni, nije vreme za ulazak u veze.

Zdravlje: Budite oprezni na prehlade.

Devica

Posao: Odličan period da pokrenete nešto što niste do sada. Nove ideje i zamisli dolaze polako i idu ka relizaciji. Razmislite ipak dva puta pre nego napravite novi korak. Finansije dobre.

Ljubav: Uživaćete u lepim emotivnim trenucima. Nova poznanstva su moguća, kao i poziv osobe iz vaše prošlosti. Zauzeti, bolja komunikacija i planiranje kraćeg puta.

Zdravlje: Pojava hroničnih tegoba i bol u donjim ekstremitetima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop