• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

NEDELJNI HOROSKOP: Škorpijama prosperitet na više polja, Ribe treba da prihvate ljubavni izazov

J. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, staza, šuma, zima Foto: Unsplash/Timothy Eberly

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Nedelja je pod malo napetijim uticajem Venere i Urana do polovine sedmice. Budite obazrivi u odnosima sa drugima i ostanite strpljivi. Druga polovina nedelje donosi rasterećenje. Sunce prelazi u zemljani znak Jarca i donosi pogodnosti zemljanim znacima.

Ovan

Posao: Usmereni ste ka svojim obavezama, ali možete planirati odmor. Dobre finansije.

Ljubav: Dosta pozitivnih dešavanja i lepih emotivnih trenutaka. Moguća pojačana posesivnost i ljubomora, ali i pojačane strasti. Ulazak u avanture. Zauzeti, partner očekuje više vremena.

Zdravlje: Oprez od virusa i prehlada.

Bik

Posao: Od druge polovine nedelje pozitivna dešavanja na ovom polju. Bićete zadovoljni svojim radom, a i okolnostima koji vam se nude. Nije vreme za nove pregovore.

Ljubav: Mogućnost za ulazak u avanturu samo nije vreme slobodnima za nove veze. Druga polovina je povoljnija za tako nešto. Zauzeti, bez promena izbegavajte nesuglasice.

Zdravlje: Problemi sa stomakom.

Blizanci

Posao: Manja nezadovoljstva i nerviranja su moguća samo ostanite istrajni u svom radu i sve će biti kako treba. Finansije su dobre.

Ljubav: Slobodnima sledi razmišljanje o nekoj osobi, mogući su nenadani poziv ili lepa dešavanja. Zauzeti, sve je pod kontrolom, ali partner može da ima manjih problema imajte razumevanja.

Zdravlje: Pojačana nervoza, premor i pad energije.

horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Jen P.

Rak

Posao: Rakovi, dobra nedelja u koji ćete biti aktivni, samo izbegavajte sukobe na trenutke sa saradnicima. Može vas neko izbaciti iz takta. Bićete zadovoljni svojim radom.

Ljubav: Slobodni, u drugoj polovini nedelje se možete zaljubiti ili neki odnos iskristalisati. Zauzeti, bez bitnih promena, sve je u redu.

Zdravlje: Mogući problemi sa bolom u nogama i cirkulacijom.

Lav

Posao: Ako je i bilo problema, situacija se popravlja, samo pazite da vas neko ne obmane i obratite pažnju na ono što čujete.

Ljubav: Mogućnost lepih dešavanja kada su zauzete osobe u pitanju, slobodni izlazite i družite se. Dobri aspekti za uzbudljiva dešavanja na polju ljubavi.

Zdravlje: Pojava hroničnih zdravstvenih problema.

Devica

Posao: Odličan period da završite započeto, ali ne i za nove dogovore. A ako nešto očekujete ili ste se nečemu nadali, sada to možete i da dobijete.

Ljubav: Nova poznanstva, ako ste slobodni možete ući u avanturu ili ostvariti neki lep kontakt. Zauzeti, moguće su manje nesuglasice sa voljenom osobom, ali jedan kraći put ili dogovor osvežiće vaš odnos.

Zdravlje: Dobro se osećate, više se krećite i radite na imunitetu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop