• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Rang lista horoskopskih znakova kao najboljih prijatelja: Na kom mestu ste vi?

B. P.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ističu se i vrline i mane

  • 0
druženje, prijatelji, prijateljice Foto: Shutterstock

Svaki horoskopski znak ima vrline i mane i kod svakog se na drugačiji način ispoljava. Nekim osobinama se ponosimo, dok nekim i nismo tako oduševljeni, ali često je mnogima pomoć prijatelja u vrhu osobina.

U nastavku možete pročitati listu horoskopskih znakova - ko je najbolji u prijateljskim odnosima, a ko je nešto manje zainteresovan da razvija taj odnos.

1. Vaga

Nije iznenađujuće da znak koji se najviše brine za pravičnost, želi da se pobrine i da svi oko njih budu srećni što ih čini jednim od najboljih prijatelja u Zodijaku. Druželjubiva Vaga je uvek šarmantna, kooperativna i veoma ljubazna, piše "Love to know". Teže harmoniji i opuštenim pristupom pri skoro svakoj situaciji zbog čega možete pronaći ovaj znak okružen prijateljima.

2. Lav

Nemojte da vas zavara potraga Lava za reflektorima; ovaj horoskopski znak želi da njihovi prijatelji budu pored njih u glavnoj ulozi u životu. Sa gorućom željom da im se drugi dive, zahvaljujući Suncu koje vlada ovim znakom, velikodušni i srdačni Lav će se potruditi da se brine o prijateljima. Samopouzdanje Lava deluje na svakog koga sretnu, a njihov magnetizam ga čini neodoljivim i odanim prijateljem.

3. Strelac

Strelac može, i hoće, da se sprijatelji sa svakom dušom koju sretne. Jedan od najsrećnijih znakova Zodijaka, lako je razumeti zašto toliko mnogo privlači ovaj optimističan i veseli znak. Nijedan znak ne poseduje toliko pozitivne vibracije. Njihova bezbrižna, vesela priroda čini njihovo raspoloženje tako zaraznim, pa zbog toga imaju tako dobre prijatelje. A kada imate Strelca u blizini, nikada nećete naći zatišje u razgovoru.

Prijatelji Foto: Shutterstock

4. Rak

Prirodna intuicija i empatična priroda Raka čine ga istaknutim za jednog od najboljih prijatelja u Zodijaku. Imati Raka za prijatelja znači imati prijatelja koji je zaštitnički nastrojen, čvrst i odan. Samo nemojte da se nađete na njihovoj lošoj strani, jer Rak može biti žestoko neumoljiv. Međutim, ako neko od vas pogreši, Rak će se pobrinuti da više ne pravite iste greške.

5. Bik

Tvrdoglavo odani i zaštitnički nastrojeni Bikovi vam nikada neće okrenuti leđa, ali oni su prijatelji koji će biti ljuti kao niko drugi. Trenuci sa prijateljima su uvek posebni, pa iako će pronaći najbolje mesto za večeru sa pogledom, znate da će to imati svoju cenu. Međutim, njihova nežna, ljubazna priroda i emocionalna inteligencija čine ih prijateljima za ceo život. Samo se pripremite za nekoliko svađa tu i tamo.

6. Ribe

Ako se ikada susrećete sa problemom, uvek možete pozvati Ribu da vam pomogne da nađete rešenje - ili barem da se saoseća koliko život može biti nepravedan. Nežne i mudre, Ribe su spremne da vam otvore ruke. Međutim, budite spremni da će svaka pogrešna reč ili komentar uznemiriti duboko emotivnu Ribu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop