• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

3 najinteligentnija znaka Zodijaka: Uvek su spremni da uče, a dobri su i u emotivnim odnosima

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li se vaš znak nalazi među ova tri

  • 0
pamet, um, inteligencija Foto: Shutterstock/ImageFlow

U svetu astrologije svaki horoskopski znak krase određene karakteristike. Recimo, za Blizanca se kaže da su komunikativni zbog "dve ličnosti" koja objašnjava i njihov naziv, a za Devicu kažu da su čistunice.

Ali znate da postoje horoskopski znakovi za koje važi verovanje da su najinteligentniji. To ne znači da ostali nisu, da neko ne shvati pogrešno, već samo astrologija nalaže da su ova tri znaka u vrhu liste najpametnijih.

1. Škorpija

Škorpija je jedan od znakova Zodijaka koji najmanje razgovara, ali to ne znači da s njima nešto nije u redu. Jedan su od najradoznalijih znakova i ponekad se toliko izgubimo u tome da previdimo kvalitete koje ovaj znak poseduje, piše "The minds journal". Škorpije imaju veliku količinu ljubavi koju žele da daju.

Ponekad su impulsivni i donose odluke bez mnogo razmišljanja, ali kada shvate da su pogrešili, prave korak unazad i pokušavaju da poprave stvari. Škorpija je osetljiv znak, što je razlog zašto su uvek dobri u odnosima i drugim emotivnim stvarima.

Uvek su popularne među prijateljima i lako sklapaju prijateljstva zbog toga koliko su harizmatične. Prijatelji ih poštuju i često se ugledaju na njih.

2. Devica

Ako razmislite o tome koji horoskopski znak je najinteligentniji, velike su šanse da će vam Devica prva pasti na pamet. One su tipična genijalna deca koja su na vrhu svake klase u kojoj su. Sve Device imaju tu neutoljivu žeđ za znanjem i vole da uče koliko god mogu.

To ne znači da će uvek biti spremne da uče o svemu i svačem, već će pronaći samo interesovanje da uče o stvarima koje im privlače maštu. Kada se usredsrede na nešto i počnu da uče, ne treba im mnogo vremena da savladaju predmetnu temu.

Inteligencija koju Device poseduju nije ograničena na akademske nauke i predmete koji su ograničeni na školu. Devica koja je slikar je briljantna, Devica koja voli filmove će biti autoritet u tome jer nema nikoga ko će posvetiti toliko vremena gledanju filmova i čitanju o njima kao što će ona.

3. Vodolija

Vodolija ne može da propadne pod vođstvom Saturna ni po koju cenu. Oni su najkreativniji ljudi koje ćete sresti i niko ih ne može pobediti u originalnosti i kreativnosti. Nikada neće biti samo lice u gomili i uvek će stvarati svoje mesto u svetu.

Oni su i veoma fokusirani i odlučni i kada se na nešto usredsrede, praktično su nezaustavljivi. Biti uspešan je nešto što će im se uvek dešavati, a njihove ličnosti su enigma i uvek su centar privlačnosti. Ne odustaju lako niti podležu pritisku kada stvari postanu teške.

Vodolije mogu postati odlični političari jer će pronaći nove i inovativne načine za rešavanje najvećih problema sa kojima bi se zemlja mogla suočiti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovi horoskopski znakovi uživaju samo dok samuju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop