• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sunce ulazi u Jarca i donosi mnoge promene: Ovo će biti najsrećniji horoskopski znaci sezone

O. K.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Osobine Sunca u Jarcu su bile prisutne u vazduhu već oko nedelju dana i očekuje se da će se samo pojačati kako idemo dalje

  • 0
Horoskop, Jarac Foto: Shutterstock

Sunce 22. decembra 2023. godine ulazi u Jarca, gde će se zadržati do 19. januara 2024. godine. Ovo kretanje paneta donosi promene, među kojima su najnaglašenije ambicija i želja za postizanjem ciljeva. Promena neće isto utiocazi na sve znakove, a ovo su pripadnici Zodijaka koji će u navedenom periodu biti najsrećniji.

Osobine Sunca u Jarcu su bile prisutne u vazduhu već oko nedelju dana i očekuje se da će se samo pojačati kako idemo dalje.

Ovo je osvrt portala "Vogue.in" na promenu koja nas očekuje.

Vodolija

Uskoro će vam biti rođendanska sezona i vaš komšija po Zodijaku rano donosi kosmičke poklone. Tamo gde ste se nekada osećali poraženo i izgubljeno, sada ćete početi da prevladavate. Vaši napori i doslednost (čak i samo mentalno) tokom ovih nedelja ostaviće vam ogromnu isplatu u nedeljama koje dolaze.

Lav

Ovo je sezona u kojoj vaša tvrdoglava priroda napreduje i zauzima centralno mesto omogućavajući vam da zablistate. Novi poduhvati ili ideje izviru u vašoj bašti. Treba zapamtiti da mudro birate sve što želite da zalijete, a okrenete leđa prošlosti i pamtite lekcije a ne učitelje. Život će vam biti lakši.

Blizanci

Korišćenje neprospavanih noći da biste omogućili prodorima da se ulivaju biće produktivan način da kanališete svoju dvostruku prirodu, slično kao Jarac. Kada skinete migavce, primetićete da postoji mnogo toga što možete osvojiti na lakši način. Ovo je vaša šansa da budete vođa za koji ste želeli da ste odrastali.

Devica

Oblačno sa šansom za škrinje sa blagom je vaša vremenska prognoza za ovu sezonu. Nije iznenađujuće da napredujete u sezoni vašeg kolege vrednog znaka jer previše retko prihvatate ne kao odgovor. Vaši anđeli samo žele da vas podsete da napravite prostor i vreme za svoje najuže krugove dok se krećete iz snage u snagu da označite tu kontrolnu listu sa nekim teškim ciljevima. Vi tek sejete seme, pa sačekajte pre nego što vidite prve grančice svog napornog rada.

horoskop, zodijak, astrologija, zima, kugla Foto: Unsplash/Aaron Burden

Bik

Dar sezone Jarca je da možete drugačije da percipirate stvari. Ako nešto nije dalo očekivane rezultate, promenite traku da biste probali nešto novo. Možda je teško, ali nije nemoguće. Otvaranje srca i ušiju za iskrene i pouzdane savete može biti samo pilula koju treba da progutate.

Vaga

Iako bombe istine mogu obeležiti neke značajne događaje za vas ove sezone, sigurno ćete pronaći izlaz iz cirkusa koji više nije vaš. Očekujte da će vam ova retko razbarušena vremena doneti iskre radosti i inspiracije da započnete nešto što vam pristaje kao ruka u pravoj rukavici.

Rak

Jednom kada počnete da se ponašate prema svojim prioritetima, napredovaćete u životu. Stvari kojima nedostaje jasnoća postaće jasnije i sa samo malo odlučnosti sa vašeg kraja, moći ćete da raširite svoja krila i dosegnete nove visine. Objektivnost i humor su vaši novi najbolji prijatelji ove sezone, zato ih držite blizu.

Ribe

Nova partnerstva i poznanstva će vam verovatno isplivati iz vedra neba. Iako se možda osećate kao da propuštate neke stvari, vi ste, u stvari, na ivici novog poglavlja u svom životu kojem je potrebno samo malo restrukturiranja. Fokusiranje na ono što je pred vama dovešće do kreativnih rešenja i biće vam bolje za to. Porodica vam je na prvom mestu ove sezone, bilo da je u pitanju ona u kojoj ste rođeni ili ona koju ste izabrali usput.

horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pexels/Pixabay

Škorpija

Držanje ruže u ruci i gledanje u trnje može se osećati kao potkožna struja u vašem životu ove sezone. Međutim, za vas, Škorpije, postoji mnogo više nego što se čini na prvi pogled. Otvaranje srca drugima može vam omogućiti da se borite protiv tih neprospavanih noći i obuzdate podršku dok negujete drugarstvo između vas i vaših bliskih. Uskoro će doći vreme da naplatite unapred. Držite one koji su vam važni da biste pronašli kreativna rešenja za dugoročne ciljeve i bićete veoma nagrađeni.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop