• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. DECEMBAR: Bikovima je potrebno da se opuste, Škorpijama je samo ljubav na pameti

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas bi bio pravi trenutak da se rasteretite i ostavite sve probleme iz prethodne nedelje u prošlosti. I sami osećate da ste energetski iscrpljeni i najbolje bi bilo oporaviti se i odmoriti u kontaktima sa ljudima koji su vam dragi i bitni.

BIK

Potrebno vam je da se opustite i da skrenete misli na pozitivna dešavanja i drage osobe. Odličan dan za okruženost porodicom i voljenima. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jeste mogućnost da potrošite više novca nego što ste planirali.

BLIZANCI

Najviše ćete biti usmereni na porodična dešavanja ili okupljanja. Ako se osećate pomalo umorno i iscrpljeno, budite svesni da je to prolazno i da vam je drugi deo dana već rasterećeniji i opušteniji. Uživaćete sa dragim ljudima.

horoskop, zodijak, astrologija, zima, sneg, put, devojka Foto: Pexels/jasmin chew

RAK

Ako ste danas u mogućnosti da odskitate negde – budite sigurni da ćete se opustiti i rasteretiti. Ako to ne možete – posetite osobe koje volite i napunite se pozitivnom energijom. Potrebno vam je da se opustite i odmorite.

LAV

Potreba da promenite nešto u emotivnim relacijama je velika i moguće je da ćete se truditi da ugodite voljenoj osobi. Problem je u tome što je ona nepoverljiva i teško pušta da joj se približite. Ne oklevajte, priredite joj neko lepo iznenađenje.

DEVICA

Želite danas da ostvarite komunikaciju sa nekim ko vam je privlačan i trudićete se da se predstavite na najbolji način. Povremeno imate osećaj da se druga strana poigrava sa vama, ali vam to daje samo na upornosti da je osvojite. Vaši će napori biti nagrađeni.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop