• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. DECEMBAR: Ovan okleva kada je posao u pitanju, Ribe osećaju pritajeni bes

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, zima, kugla Foto: Unsplash/Aaron Burden

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas možete malo oklevati kada su vaši poslovni potezi u pitanju. Niste sigurni kako da se postavite prema zahtevima saradnika. Kada je emotivni segment u pitanju, vaša sumnjičavost i posesivnost su jako probuđeni.

BIK

Prilično teško vam padaju današnje poslovne obaveze, jer nemate pravu rešenost niti fokusiranost. Trudićete se da završite samo ono što je najneophodnije. Sa voljenom osobom možete imati kvalitetnu komunikaciju i provedeno vreme samo ako se opustite.

BLIZANCI

Dobro raspoloženje ali neorganizovanost, pa ćete tokom ovog dana biti u velikoj meri u raskoraku kada su obaveze u pitanju. Moguće je da ćete neke stvari morati da odložite za sutrašnji dan. Danas se neke zanimljive osobe mogu pojaviti u vašem okruženju.

foto Pixabay foto Pixabay

RAK

Trudite se da pokrenete jednu situaciju u poslovnom segmentu i ne dopada vam se što dobijate nedefinisane odgovore ili odlaganja. Ne odustajte od onoga što ste namerili. Osećate veliku potrebu za emotivnim partnerom, ali ga nemojte pritiskati svojom preteranom brižnošću.

LAV

Imate veliku inicijativu i želju da neke situacije pokrenete, ali ćete ipak morati da se zadovoljite delimičnim uspehom. Niste sigurni kakav ste utisak ostavili na jednog saradnika. Dan kada se u emotivnim relacijama treba okrenuti ka strasti i ne pokretati bitnija pitanja.

DEVICA

Muče vas situacije u poslovnom segmentu, ali ćete se truditi da date maksimum i pokušate da ih razrešite. Imate zanimljive komunikacije sa saradnicima, možete dobiti i novu ideju. Osećate prisnost i bliskost sa voljenom osobom, dobar dan za emotivni susret.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop