• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. DECEMBAR: Bika očekuje važan dogovor, Vodoliji pravi trenutak za aktivaciju

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, staza, šuma, zima Foto: Unsplash/Timothy Eberly

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Gomilu zadataka ste postavili ispred sebe i daćete svoj maksimum da ih završite. Uskakaće tu s vremena na vreme i dodatne obaveze, pa ćete morati da menjate prioritete. Dan za inicijativu i komunikaciju sa osobom koja vam je interesantna.

BIK

Danas imate važan dogovor i razmišljaćete na koji način da se postavite da biste najbolje izvukli od ovog sastanka. Moguće je da neke vaše ideje neće naići na odobravanje. Emotivni segment je danas odlično postavljen, možete se opustiti sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Zabrinuti ste jer postoji mogućnost da poslovni dogovor bude odložen. Preuzimite inicijativu i ne dozvolite da dođe do prolongiranja, jer je ovo dosta bitno. Ljude sa kojima danas dolazite u kontakt ne ostavljate ravnodušnim – komunikativni ste, zabavni i duhoviti.

Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

RAK

Osećate se opuštenije i možete da se radujete, jer vam je jasno da ćete uspeti da rešite važnu poslovnu situaciju. Do vas dolaze vesti o finansijskom prilivu ili novčanom dobitku, poklonu. Pokrenite se prema osobi koja vam je interesantna, možete započeti zanimljivu komunikaciju.

LAV

Uspeli ste da ostvarite veći deo od onoga što ste nameravali, i možete biti zadovoljni rezultatima. Komunikacija sa poslovnim partnerima teče baš onako kako ste planirali. Dobro ste raspoloženi i ostavićete jak utisak na sve one sa kojima budete dolazili u kontakt.

DEVICA

Svesni ste da možete uspeti da rešite problem ili poslovnu situaciju, i maksimalno ćete se angažovati da ovo privedete kraju. Dogovori sa nadređenima. Jaka inicijativa prema emotivnom partneru ili osobi sa kojom biste želeli da ostvarite nešto više od prolaznog prijateljstva.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop