• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. DECEMBAR: Blizancima prenaglašeno nerviranje, Jarčevi moraju bolje da se organizuju

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, devojka, sneg, pada sneg Foto: Unsplash/Beth Jnr

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Kako dan bude odmicao, bićete pod većim stresom i nervozom, jer obaveze morate završiti, a imate kratke rokove. Budite popustljiviji u komunikaciji, nije vreme za sukobe i prepucavanja. Impulsivni ste u odnosu sa voljenom osobom, budite opušteniji.

BIK

Jako se nervirate jer niste sigurni kako će se odvijati jedan dogovor. Nadali ste se boljim rezultatima i bićete razočarani ako se vaši snovi rasprše. Svoju nervozu sada ćete lako preneti u emotivni odnos. Pritiskate partnera da krije nešto od vas.

BLIZANCI

I vama je danas naglašeno nerviranje, mada je moguće da situacije ispadnu bolje nego što ste to očekivali. Ne opterećujte se, vaše je da se potrudite i date sve od sebe. Provedite popodne sa prijateljima i voljenom osobom.

Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

RAK

Neko će vam danas dati ponudu o kojoj bi vredelo razmisliti. Evidentno je da ste uzbuđeni, ali s druge strane i zabrinuti da li ćete moći na adekvatan način da odgovorite na nove izazove. Ne budite impulsivni u komunikaciji sa voljenom osobom, mogućnosti za rasprave.

LAV

Nečiji predlog vas je oduševio, jer ste svesni da biste mogli odigrati zapaženu ulogu u ovom projektu. Doduše, imaćete i vi svojih ideja kako bi se ovo dodatno moglo unaprediti. Emotivni partner će vas iznervirati, jer konstantno ponavlja iste greške.

DEVICA

Vaše ideje jesu odlične, ali je potrebno da ih prezentujete na pravi način da bi mogle biti prihvaćene od strane saradnika. Ako danas ne uspete, ostavite ovo za drugi dan. Mogućnost za novo poznanstvo koje će vas duboko dotaći. Ova osoba vam se baš, baš dopada....

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop