• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. DECEMBAR: Lavovima nije do posla, dok je Škorpijama dan za velike planove

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, ljubavni par, par, ljubav, zima, hladnoća Foto: Unsplash/Yana Lizunkova

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Dosta brz dan je pred vama, sa mnogo sitnih obaveza, kretanja, komunikacije. Vreme će vam proleteti, ali ćete biti zadovoljni onim što ste postigli. Odličan je trenutak da izađete sa prijateljima ili sa voljenom osobom. Provešćete se odlično i upoznati zanimljive ljude.

BIK

Iako je mnogo obaveza pred vama, vi ste raspoloženi da sve ovo i privedete kraju. Osećate se lako i rasterećeno i ne želite da se opterećujete brigama. Spremni ste za svaku vrstu dogovora i kompromis, pa će biti lako pokrenuti neka pitanja sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Drugi mogu potencirati da je vreme da završite svoje obaveze i ispunite obećanja koja ste dali, ali vi ćete se danas sklanjati i više posvećivati onome što je vama lično bitno. Vas u ovom momentu najviše interesuje emotivni segment i svu pažnju ste usmerili na tu stranu.

Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

RAK

Sigurna sam da vas neko od saradnika danas svojim ponašanjem „bode u mozak“ ali pokušavate da na jedan mekši, opušteniji način razrešite celu situaciju. Ovo i jeste trenutno pravi pristup, pa isti primenite i u svojim emotivnim relacijama – dobre mogućnosti za zadovoljstvo.

LAV

Možda vama danas i nije do posla, ali mislim da ćete to teško objasniti kolegama. Prema tome, duboko udahnite i spremite se da odradite ono što se traži od vas. Vama su u glavi prijatelji, želja za provodom, a možda i jedna osoba i susret kome se unapred radujete.

DEVICA

Nadređena osoba očekuje od vas da završite obaveze iako ste vi planirali da svoju pažnju usmerite na potpuno druga pitanja. Možda vam se ne dopada što vam je ovo nametnuto, ali ćete pridike zadržati za sebe. Previše očekujete i zahtevate od voljene osobe...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop