• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP ZA 2023: Lavovima predstoje zadovoljstva, Vodolijama prija i samoća

J. V.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, zima, devojka Foto: Pexels/Pavel Danilyuk

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ulazimo u poslednju nedelju u ovoj godini. Ona donosi posebnu energiju. Na samom kraju Venera prelazi u znak Strelca. Merkur će, takođe, biti u Strelcu. Pun mesec u znaku Raka. Dosta pozitivne energije, ali i avanturizma, duhovnosti. Mnogi će razmišljati o putovanjima i pozitivnim stvarima. Ipak većina će se posvetiti porodici i želji za bliskošću. Izađimo iz ove godine nasmejani i puni entizijazma. Koliko možemo, ostavimo sve loše iza nas.

Ovan

Posao: Bićete zadovoljni rezultatima svog rada. Do kraja nedelje povećana aktivnost, ali i zadovoljstvo.

Ljubav: Mogućnost planiranja lepih dešavanja, kao i putovanja sa voljenom osobom. Samo malo manje posesivnosti. Ako se niste zaljubili, vreme radi za vas. Mogućnost ulaska u avanture.

Zdravlje: Mogući manji problemi sa bolom u donjim ekstremitetima i oprez na urinogenitalni trakt.

Bik

Posao: Naporan period je iza vas. Nije vreme za bitne promene. Ako imate neki dogovor od pre, on može da se realizuje. U ovoj nedelji se opustite i posvetite stvarima koje vas čine srećnima. Finasije dobre.

Ljubav: Na ovom segmentu života su moguća lepa poznanstva, druženja ili će vam neko privući pažnju iz okruženja. Zauzeti, moguće su manje nesuglasice i susret sa posesivnošću od strane partnera. Mogućnost ulaska u tajnu vezu. Radite na dobroj komunikaciji i sve će biti kako treba.

Zdravlje: Mogući manji problemi sa stomakom i cirkulacijom.

Blizanci

Posao: Lepa nedelja. Ako je bilo zastoja, sve se pokreće i obaveze završavate na vreme. Bićete zadovoljni svojim radom. Svi koji se bave javnim poslom imaće uspeha, ali naravno i svi ostali. Oprez na potrošnju novca.

Ljubav: I na ovom polju lepa dešavanja. Moguć je poziv ili prijatno iznenadjenje vama drage osobe. Zauzeti, uživaćete u društvu voljene osobe. Samo partner može biti malo napetiji. Imajte razumevanja.

horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Jen P.

Zdravlje: Blagi oprez od lakših prehlada i obratite pažnju na ishranu.

Rak

Posao: Na ovom polju zadovoljstvo. Bićete aktivni i zadovoljni svojim radom i finasijama.

Ljubav: Na ovom polju osećaj sete. Bićete romantični i mislićete na osobu vezanu za vašu prošlost. Verujte, moguće je da je situacija obostrana. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguć pad energije, više odmarajte.

Lav

Posao: Ova nedelja je aktivna i završićete sve svoje obaveze uspešno. Zadovoljstvo predstoji. Posao vam neće teško pasti. Uspeh za one koji rade na mestima zabave.

Ljubav: Lepa nedelja kada je ovaj segment života u pitanju. Kraj nedelje donosi lepa dešavanja. Mnogi se dobro osećaju i uživaju u ljubavi.

Zdravlje: Bez većih tegoba.

Devica

Posao: Uspešna nedelja. Dosta planova, ideja ali i finansija. Svima koji sarađuju sa inostranstvom ili im je posao vezan za puteve kraće, ali i duže, uspeh je zagarantivan. Jedna lepa nedelja koja se potitivno završava.

Ljubav: Na ovom polju bez većih dešavanja. Moguć je poziv i misli upućene osobi vezanoj za vašu prošlost. Izjave ljubavi kod nekih. Zauzeti, partner može biti pomalo nervozan, ali to brzo prolazi. Posvetite mu vreme i uživajte u ljubavi.

Zdravlje: Dobro. Više se krećite i jačajte imunitet.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Idealna hrana prema horoskopu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop