• 1

Vreme čitanja: oko 6 min.

Astrološke prognoze za januar 2024: Ovnove očekuje veoma dinamičan mesec, Device će imati dobre finansije

M. M.

Vreme čitanja: oko 6 min.

Iskoristite povoljne aspekte druge polovine meseca

  • 1

Prvi mesec u 2024. godini astrološki gledano nosi posebnu, veoma stabilnu energiju.

Već 2. januara Merkur će krenuti pravim hodom, a 14. će preći u stabilan znak Jarca, zahvaljujući čemu ćemo svi biti dosta konkretniji i jasniji.

Venera je u znaku Strelca do poslednje nedelje januara, pa će podržati vatrene i vazdušne znake, a Sunce u Jarcu doneće stabilnost zemljanim i vodenim znacima i podznacima.

Kako se očekuje konjukcija Sunca i Plutona 21. januara, muške figure, odnosno autoriteti, morali bi da budu na oprezu. Može doći do skandala i neprijatnosti, pa ukoliko možete, ostanite pribrani.

Ovan

Bićete aktivni kada je posao u pitanju. Možete na momente biti nerviozni ili da vas neko izbaci iz takta, ali svakako do poslednje nedelje januara, lep i dinamičan mesec. Mnogi će želeti neke promene na polju posla. One mogu da se aktiviraju u poslednjoj nedelji januara.

Na emotivnom planu vas čekaju lepa dešavanja. Ako ste zauzeti, možete da planirate sa voljenom osobom neko putovanje ili zajednički život. Predstoje vam lepi trenuci. Uživajte u ljubavi.

Zdravstveno su mogući problemi sa zglobovima i sa koštanim sistemom. Budite oprezniji kada su takve stvari u pitanju.

Bik

Imate podršku Sunca u znaku Jarca, kao i dosta dobrih aspekata tokom januara. Na poslovnom polju čekaju vas lepa dešavanja tek u drugoj polovini meseca. Ako ste čekali nešto bitno ili ako je bilo stagnacije na ovom polju, stvari će da se aktiviraju i vi ćete biti zadovoljni. Očekuju vas bolje finansije i stabilnija situacija na poslu, kao i samom radnom okruženju.

Bez većih promena u ljubavi tokom prve polovine meseca. Očekujte lepa dešavanja u vezi. Možda vam padne na pamet ili poželite da uđete u avanturu ili tajnu vezu. Iskren savet - tu ste, gde ste - uživajte sa svojom voljenom osobom. Slobodne očekuju lepa poznanstva. Pred sam kraj januara može doći do ulaska u lepu emotivnu vezu.

Pazite se problema sa stomakom i ishranom. Neki mogu da imaju manjih problema sa cirkulacijom. Više se krećite.

Blizanci

Na poslovnom polju neće doći do većih promena. Moguće je prolazno nezadovljstvo. Iskoristite do 23. januara period za koji vam stoje solidne finansije. Nije neki period za promenu radnog mesta - tu ste gde ste. Ali zadovoljstvo neće izostati.

Na emtoivnom polju su vam moguće avanture. Iskoristite prvu polovinu januara i uživajte u ljubavi. Neki mogu da se zaljube, ako nisu do sada i uđu u ozbiljnu emotivnu priču.

Prati vas pojačana nervoza i nesanica. Poradite na kvalitetu sna.

svemir, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay

Rak

Dosta dobrih dešavanja. Bićete aktivni i zadovoljni svojim radom. Dobićete nagradu za trud i rad. Druga polovina meseca jako lepa, iskoristite ovaj period na najbolji način. Izbegavajte sukobe sa saradniciama.

Na emotivnom polju isto lepa dešavanja, ali sačekajte drugu polovinu januara. Zauzeti, imaćete divne trenutke sa voljenom osobom. Imajte više strpljenja i razumevanja.

Mogući su problemi sa cirkulacijom, sa nogama. Pogotovo oni koji imaju predispozicije sa venskom cirkulacijom. Prehlade, virusi, problemi sa glavom, kostima... važe za sve znakove u ovom periodu, pa tako i za vas.

Lav

Lepa prva polovina meseca kada je posao u pitanju. Moguće su manje nesuglasice i nezadovoljstva. Iskoristite aspekte do polovine januara, jer vam u tom periodu stoji dosta stvari, aktivnosti, novca i bićete zadovoljni svojim radom, ali i nagrađeni za svoj trud. Ne budite brzopleti i nemojte naglo da reagujete. Sve će doći na svoje mesto.

Ako niste zaljubljeni, vreme je. Neko će pokrenuti vaše emocije. Venera u Strelcu vam prija, pa je iskorirstite. Očekuje vas dosta druženja i putovanja, možda vam se dopadne neko ko ne živi blizu vas. Krajem meseca može da dođe do manje posesivnosti i nerazumevanja sa partnerom, pa budite strpljivi, nemojte da reagujete na prvu, sačekajte i videćete da će sve biti kako treba.

Mogući su problemi sa kardiovaskularnim sistemom. Ko ima problema sa pritiskom - oscilacije. Obratite pažnju na to.

Devica

Na poslovnom polju dobra dešavanja. Realizovaćete puno planova i bićete veoma uspešni. Vama se dešavaju dobre stvari. Fihansije su dobre. Svi koji se bave privatnim poslom u prvoj polovini januara meseca mogu da budu malo nezadovljni, ali to je prolazno. Vreme je vaše.

Na emotivnom polju - sačekajte kraj januara. Sada je dobar period za zauzete. Obratite više pažnje partneru, on to očekuje od vas. Pokažite mu da ste tu. Inače ste posvećeni poslu, sada se posvetite partneru i videćete da vas očekuje lepa atmosfera na emotivnom polju.

Dobro se osećate. Ne bi trebalo da dođe do većih zdravstvenih problema. Osim kod ljudi koji imaju hroničnih tegoba, i kako to važi za sve, tako važi i za vas. Takođe, obratite pažnju na varenje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sa ovim horoskopskim znakovima smeh je zagarantovan

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Horoskop

Komentari

  • Sasa

    29. decembar 2023. | 23:26

    Veliki pozdrav za Alexsandru Astrologa i sve najbolje u 2024 godini 🎅🎄🍾🥂🎉🎈

    Podelite komentar