• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Ljubavni horoskop za 2024: Zvezde predviđaju ove promene u vašem ljubavnom životu

Vreme čitanja: oko 5 min.

Ljubavna predviđanja za 2024. godinu na osnovu vašeg horoskopskog znaka

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Dobrodošli u 2024. godinu - godinu prepunu astroloških aktivnosti, uključujući brojne retrogradnosti i niz pomračenja koja bi mogla da uzdrmaju stvari.

Ove godine nas očekuje i niz punih i mladih meseca, kao i druge magične pojave.

A, bez obzira da li ste zaljubljeni ili slobodni, ljubavni horoskop za 2024. svakom horoskopskom znaku donosi blistav niz novih mogućnosti za romantiku, intimnost i vezu, najavljuje "Hindustan Times".

Ovan

Za Ovna, godina počinje sa puno obećanja u ljubavi. Možda ćete upoznati nekoga posebnog ili se zbližiti u postojećim vezama. Mesec mart bi mogao čak i da vas navede da mislite o braku. Posle nekoliko meseci koji bi mogli da deluju i pomalo frustrirajuće na vas, leto donosi malo uzbuđenja. U avgustu budite oprezni zbog retrogradnosti Venere. Pa iako jesen i neće biti tako bogata sa događajima, stvari bi mogle da se začine krajem godine.

Bik

Pošto ćete se osećati zadovoljno u drugim oblastima života, to bi moglo da utiče na vaša osećanja opuštenosti vezano za romantične veze. Februar i oktobar imaju odlične izglede za ljubav. Decembar bi mogao da vam donese još strasti. Mart, april, maj, septembar i novembar su meseci u kojima možete da razvijate ispunjene opreze. Međutim, budite oprezni u januaru i tokom juna, jula i avgusta kako biste izbegli osećanje ljubomore i nepromišljene odluke.

Blizanci

Početak godine bi mogao da bude uzbudljiv za Blizance. Prvi kvartal je odličan za planiranje novih veza i susreta. Već oko maja može da se govori i o braku ili napretku veze. Jun i jul bi mogli da donegu malo uzbuđenja, ali retrogradnost Venere od jula do septembra mogla bi da vas natera da se povučete i da razmislite o stvarima, uprkos sreći koja vas očekuje u avgustu. Novembar ima obećavajuće izglede za romansu, ali u ostalim mesecima vas očekuju neka prilagođavanja i pažljiviji pristup ljubavi.

srce, hvala,ljubav, zahvalnost Foto: Pixabay

Rak

Na početku godine vaša veze možda neće biti baš strastvene, ali stvari se polako menjaju. Desiće se transformacija u tome kako vidite sebe i druge, što će da utiče i na vaše odnose. Ljubav i uzbudljivi trenuci su izvesni u februaru, martu, maju, septembru, delu oktobra, novembru i decembru. Tokom ostalog perioda možda će biti potrebna prilagođavanja, posebno sredinom avgusta.

Lav

Zvezde su ove godine raspoređene u vašu korist, ali februar bi mogao da vas zakoči. Međutim, osećaćete se odlično do sredine marta, a već u aprilu će možda biti potrebni neki kompromisi. Ljubav bi mogla da cveta početkom maja. U junu će vam se možda dopasti da radite bilo šta, pa čak i da raščistite ljubavnu scenu! Sredina avgusta će biti puna iznenađenja i magična, dok su septembar i novembar odlični za ljubav. Spremite se da u oktobru i decembru će možda trebati fino podešavanje.

Devica

Godina počinje malo sporo za vaš ljubavni život, ali stvari postaju bolje u februaru. Mart, april i maj izgledaju divno. Od juna do septembra, možda ćete se povući, čak i ako uzmete u obzir raskid u julu. Avgust i septembar bi mogli da budu varljivi po pitanju srca. Međutim, od sredine oktobra stvari izgledaju svetlije, uz razgovore o braku ili važnom sastanku. Ostatak godine izgleda pun ljubavi i sreće.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Koji horoskopski znak se najbolje ljubi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop