• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JANUAR: Blizanci da ostanu fokusirani, Vage da savladaju unutrašnje neraspoloženje

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Nadaćete se da ćete uspeti da završite obaveze, jer ste napravili dobar plan dnevnih aktivnosti, ali budite uvereni da vam slede distrakcije i da ćete morati da žurite i prilagođavate se u hodu. Jedna osoba pozitivno reaguje na vaše udvaranje, aktivirajte se.

BIK

Dosta ste smireni u kontaktu sa osobama koje su vam poslovno bitne, iako biste u nekim trenucima „iskočili iz kože“ zbog sporosti kojima se odvijaju vaši planovi. Povremena napetost, ali uspevate da održite dobar balans. Flertovanje preko posla.

BLIZANCI

U poslovnom segmentu je neophodno da budete fokusirani i usredsređeni, i da čujete šta je ono što se od vas zahteva. Misli vam lutaju, pa je moguće napraviti i grešku ili propust. Danas dajete prioritet svojim prijateljima i društvu, voljena osoba ide u drugi plan.

horoskop, zodijak, astrologija, klizanje, ljubavni par, sneg, zima Foto: Pexels/Pavel Danilyuk

RAK

Pokušavate da budete racionalni i praktični, ali vam to teško polazi za rukom. U ovom ste trenutku suviše emotivni i promenljivog raspoloženja i lako upijate energiju okruženja. Mogući su sukobi sa nadređenima. Nedovoljna komunikacija sa voljenom osobom.

LAV

Ne dopada vam se što neko pokušava da zauzme vaše mesto u jednom poslovnom projektu. Sebe smatrate za lidera i osobu koja najbolje poznaje materiju. Ne budite nervozni, postoje i lakši načini da se situacija reši. Dobar odnos sa voljenom osobom.

DEVICA

Pravi je momenat da zatražite da vam neko uzvrati uslugu. Nema potrebe da se ustručavate i premišljate. Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju sa voljenom osobom, ali ste dosta nervozni i to povremeno i prenosite u odnos.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze Aleksandre Bjeljac za januar 2024. godine: Iskoristite drugu polovinu meseca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop