• 1

Vreme čitanja: oko 4 min.

Koja je vaša amajlija po Zodijaku: Da li vam sreću donosi potkovica, hvatač snova ili možda zečja noga?

B. P.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Specifične amajlije za svaki horoskopski znak

  • 1
amajlija, potkovica, detelina s četiri lista, bubamara, sreća Foto: Shutterstock/S.H.exclusiv

Postoji mnogo mitova i verovanja u amajlije, talismane i predmete koji mogu da donesu sreću. A da li ste znali da svaki horoskopski znak ima neku amajliju odnosno nešto što mu donosi sreću.

Prenosimo vam šta je najkarakterističnije za vaš horoskopski znak.

Ovan

Od dvanaest horoskopskih znakova, lako je uočiti da je Ovan posebno radan i energičan.

Nećete odustati dok ne ispunite želju svog srca i ništa vas ne može sprečiti da postignete cilj. Zato je ključ oličenje vas i vaša zodijačka amajlija. Baš kao ključ, pomažete osobama da stignu do mesta kojima ranije nisu mogli pristupiti bez vas. Ljudi vam se obraćaju za savet i vođstvo kad god imaju problema, piše "The minds journal".

Bik

Bik je obično previše racionalan da bi zaista verovao u moć talismana. Ipak, može se reći da im broj 7 najbolje odgovara. Njima je to zodijačka amajlija i smatra se znakom sreće u različitim kulturama. Naučno govoreći, to je savršen broj jer su tri i četiri savršeni oblici koji predstavljaju trouglove i kvadrate; čak se pojavljuje na drugim mestima kao što su dani u nedelji i nijanse duge.

Srećna žena, devojka, sreća, kapa, šal, zodijak, astrologija, horoskop Foto:Shutterstock

Blizanci

Velike kocke su oduvek smatrane srećnim talismanom, a i danas su veoma popularne. Ovo je najprikladniji talisman za Blizance jer je uvek u modi. Blizanci su društveni i vole da budu deo najnovijih trendova, te sve što odaberu mora da bude nešto veoma popularno, a pošto kockice uskoro neće izaći iz mode - najbolji su izbor.

Rak

Rakovi su po prirodi ljubazni i brižni, tako da njihova zodijačka amajlija mora biti nešto što mogu da vole i neguju. Pošto tretiraju životinje sa ljubavlju, bubamare su njihov najbolji izbor. Mnoge kulture smatraju da su bubamare srećne, što su crvenije - doneće više sreće.

Lav

Svaki znak ima svoj srećni dragi kamen, ali za Lava, svako drago kamenje funkcioniše neverovatno dobro. Poput dragulja, i Lav je živahan, lep, voljen i elegantan. Oni vole da budu u centru pažnje i nošenje lepog nakita služi samo ovoj svrsi jer im daje više samopouzdanja i privlači pažnju. Ćilibar je najsrećniji kamen, ali bilo koji dragi kamen može biti vaš zodijački talisman.

Devica

"Zlo oko" ne samo da će Devicu učiniti srećnim, nego će ih zaštititi od svih loših vibracija koje im šalju oni koji im žele loše.

A pošto ste Devica, lako je navesti ljude da budu ljubomorni na vas jer ste neverovatno sposobna osoba sa mnogo talenata.

Talisman "zlo oko" je obično okruglog oblika sa okom u centru.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze Aleksandre Bjeljac za januar 2024. godine: Iskoristite drugu polovinu meseca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Horoskop

Komentari

  • Ana

    10. januar 2024. | 19:01

    Nista od tih gluposti, paganskih i nepotrebnih. Zna se: brojanica, krst i ljubav i strpljenje prema svima pa da vidite kako sve ide kako treba. Eto probajte to sto je istina pa cete videti.

    Podelite komentar