• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JANUAR: Ribama loš dan za komunikaciju, dok su Blizanci promenjivog raspoloženja

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, zima, dekor Foto: Pexels/Leeloo Thefirst

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

U toku današnjeg dana ćete biti impulsivniji nego inače, pa ne reagujte prebrzo u svojim bitnim poslovnim i emotivnim relacijama. Porodični i poslovni segment će biti teško uskladiti. Očekujte nerazumevanje od onih koji su vam najbliži.

BIK

Moguće je da vas suviše opterećuje problematika oko finansijskog segmenta ili dogovora sa važnim saradnicima. Ne brzajte sa izjavama da ne biste pokvarili sebi šanse za uspeh. U odnosu sa voljenom osobom merite reči, možete je nehotice uvrediti ili povrediti.

BLIZANCI

Današnji dan donosi promenljivo raspoloženje i osećaj da vam neke situacije izmiču iz ruku i da nećete uspeti da ih uspešno okončate. Možda je bolje da se povučete i date sebi vremena da razmislite. Intenzivno razmišljate o nekom, ali se ne usuđujete da napravite prvi korak.

Horoskop, zodijak, astrologija, žena, zima, sneg Foto: Pixabay

RAK

Kolega vam može izložiti plan o kojem bi vredelo razmisliti. Vrlo ste oprezni, pa se nećete upustiti ni u šta tek tako, ali ipak uzmite u obzir i ovu opciju. Kako dan bude odmicao, potreba za voljenom osobom će postajati sve jača. Dosta intenzivan kontakt.

LAV

Taman ste mislili da ste jedan posao odradili bez veće problematike, a do vas stižu informacije o odlaganju ili prolongiranju. Takođe, papiri vam mogu napraviti problem. U razgovoru sa voljenom osobom se ne istrčavajte i dva puta razmislite pre nego što nešto kažete.

DEVICA

Dobili ste informacije koje su vam bile potrebne, ali ovo je daleko od onoga što ste zamišljali ili čemu ste se nadali. Nećete biti zadovoljni. Obaveze voljene osobe vas mogu sprečiti da provedete popodne zajedno. Ovo će dosta uticati na vaše raspoloženje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Partizan sjajnim promo videom najavio prodaju dresova!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop