• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JANUAR: Lavovima teško padaju obaveze, Strelčevima odgovara da se povuku

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, zima, kugla Foto: Unsplash/Aaron Burden

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Pred vama je dan kada će biti potrebno da se posvetite relacijama u poslovnom segmentu. Važno je usaglašavanje sa saradnicima, ali sa malo truda i volje možete doći do dobrog rešenja koje će odgovarati i vama i drugoj strani. Emotivno strastven dan.

BIK

Nadali ste se uspehu pregovora, ali sada shvatate da ćete postići i više od očekivanog. Izuzetno vam prija što saradnici pokazuju poštovanje i poverenje prema vama. Dan je odličan za više provedenog vremena sa osobom koju volite.

BLIZANCI

Evidentno je da morate da se više potrudite oko situacija koje želite da pokrenete, ali nemojte žaliti truda jer vam se može isplatiti. Dobar je momenat i da se aktivirate prema nekome ko vam se dopada. Komunikacija može teći glatko i bez zastoja.

Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

RAK

Iako nenamerno, svojim postupcima danas provocirate. Nemojte odmah svaljivati krivicu na drugu stranu, već se zapitajte šta ste vi uradili da do ovoga dođe. Odličan momenat za jednu tajnu komunikaciju sa osobom koja vas jako privlači.

LAV

Uhvatilo vas je neko čudno raspoloženje i teško izvršavate obaveze. Na svu sreću, pa će saradnici i kolege imati dovoljno razumevanja prema vama i biti spremni da vam priskoče u pomoć. Voljena osoba se danas dosta angažuje oko vas, prepustite se i uživajte.

DEVICA

I današnji dan donosi gomilu stvari kojima se morate posvetiti, ali ćete sve uspevati da završite na jedan lagan i opušteniji način. U dosta ste dobrom raspoloženju i zbog emotivne situacije – moguće je da vas očekuje susret sa voljenom osobom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze Aleksandre Bjeljac za januar 2024. godine: Iskoristite drugu polovinu meseca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop