• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Najsrećniji datumi za ljubav u 2024. godini: Svaki nosi posebnu simboliku i dobrobit

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

U pitanju su tranziti Venere koji mogu doneti boljitke na ljubavnom planu

  • 0
zagrljaj, zagrljaj oko struka, par, ljubav, dečko i devojka Foto: Unsplash/freestocks

Iako smo bili svedoci da je retrogradna Venera donela neke probleme u emotivnim odnosima, ova godina obećava kada je ljubav u pitanju.

Naime, u tekućoj godini očekuju nas zaista lepi trenuci, Venera, kao planeta ljubavi, donosi pregršt lepih stvari, ali postoje četiri datuma koji se smatraju baš povoljnim kada je u pitanju ljubav.

Koji su to datumi?

3. april: Venera u konjunkciji sa Neptunom u Ribama

Jedan od najsrećnijih astro tranzita za romantiku počinje spajanjem Venere sa Neptunom u Ribama, povećavajući sposobnost da volimo bez granica.

Pošto je Venera uzvišena u ovom promenljivom vodenom znaku, planeta orijentisana na partnerstvo može bez napora da vidi dalje od mana partnera, što olakšava prihvatanje drugih onakvima kakvi jesu bez osude ili kritike. Ovaj tranzit je posebno srećan za one koji se možda previše fokusiraju na nedostatke ljubavnog interesovanja.

Iako će ova veza pojačati vašu empatiju, ona ima potencijal i da bude varljiva, pa se uverite da ne idealizujete osobu ili emotivnu vezu previše.

23. maj: Venera u konjunkciji sa Jupiterom u Biku

Realnost u vezama će nastupiti kada se Venera spoji sa Jupiterom u Biku.

Ovaj tranzit je optimalan za ispoljavanje partnerstava koja nude sigurnost i dugovečnost. Pošto će Venera biti u matičnom znaku Bika i u konjunkciji sa bogatom planetom Jupiter (poznatom kao planeta sreće), moći ćete da započnete vezu koja je realna, piše "Elite daily". Fiksni zemaljski znak se odnosi na materijalistička zadovoljstva, tako da će biti lakše upariti se sa nekim ko donosi vredne resurse.

I vaše želje će se povećati, ali nećete morati da se zadovoljite nečim manjim od onoga što želite. Daćete prioritet kvalitetu nad kvantitetom, što će ovo biti srećno vreme za zabavljanje sa visokokvalitetnim ljudima. Neće vas privući niko ko ne ispunjava vaše standarde.

17. jun: Merkur u konjunkciji sa Venerom u Raku

Osećaćete se svesnije svojih potreba dok se Merkur i Venera povezuju u intuitivnom znaku Raka.

Tokom ovog tranzita, drugi će biti prijemčiviji za vaša osećanja, što će biti srećno vreme za razgovore zbog kojih se osećate bezbedno i emocionalno podržano. Slobodno izrazite ranjivu stranu, ta ranjivost će biti dobro primljena od vaše okoline.

Bićete više prinuđeni da negujete i brinete o romantičnim interesima ovog dana, što bi moglo produbiti vezu dozom dinamike. Deljenje sentimentalnih priča i uspostavljanje veza na osnovu emocionalne kompatibilnosti biće lakše nego inače. Ako provodite vreme sa dragom osobom, skuvajte njeno omiljeno jelo, upriličite filmsko veče ili bilo šta što stvara osećaj topline i bliskosti.

15. septembar: Venera u Vagi u trigonu sa Jupiterom u Blizancima

Venera u Vagi će trigonirati Jupiter u Blizancima, povećavajući uživanje, ljudsku interakciju i romantičnu vezu.

Pošto će Venera biti u matičnom znaku Vage, slaganje sa drugima će se odvijati bez napora. Tokom ovog tranzita, moći ćete da se povežete sa drugima preko sličnih interesovanja, što će ovaj dan učiniti korisnim za odlazak na zabavu ili sastanak.

I vi ćete se osećati smelo. Idite na dejtove, napravite profil na aplikaciji za upoznavanje ili prisustvujte društvenom događaju jer će ovo biti dobar dan da rizikujete. Bićete dobro prihvaćeni, posebno kroz saopštavanje vaših interesovanja. To može biti i dan kada veza doživljava napredak, povećavajući potencijal.

Dakle, obratite pažnju na ove datume tokom 2024. godine.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze Aleksandre Bjeljac za januar 2024. godine: Iskoristite drugu polovinu meseca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop