• 0

Vreme čitanja: oko 8 min.

VELIKI POSLOVNI HOROSKOP ZA 2024: Biku sledi produktivan početak godine, Strelac se suočava sa preprekama

Vreme čitanja: oko 8 min.

Pročitajte šta vas očekuje na polju karijere

  • 0
Posao, horoskop Foto: Shutterstock

Osim zdravlja i ljubavi, mnoge ljude zanima i kakva će im biti predstojeća godina po pitanju posla. Da li će uspeti da promene firmu, odu u inostranstvo možda ili započnu svoj biznis dosta zavisi i od aspekata u Zodijaku.

U nastavku pročitajte šta svaki horoskopski znak očekuje na poslovnom planu.

Ovan

Ove godine će možda postojati nedostatak fokusa ili koncentracije u karijeri. Ipak, napori koje budete uložili biće uspešni. Možete da očekujete poslovne promene, piše, "Ganesha speaks", a od maja biće i uspona i padova. Očekujte premeštanje ili unapređenje na baš ono mesto koje želite, a samim tim će se i prihodi uvećati, posebno od dodatnog rada. Imaćete podršku starijih kolega. Neki pripadnici znaka mogu početi sopstveni posao koji će imati veze sa celom porodicom i koji će moći da se radi od kuće.

Tranzitni Jupiter početkom godine će vam doneti ostvarenje planova, ali ćete morati i da se malo više namučite, što vam uzrokuje pozicija Saturna. Savet je da smanjite ambicije koje imate. Probajte da pronađete svoje nedostatke kako biste brže napredovali u poslu. Povoljan uticaj Venere, Marsa i Merkura doneće rast vašoj karijeri oko sredine februara.

Bik

Početak godine biće veoma produktivan i prosvetljujući za vas, piše "Hindustan times". Venera će vas blagosloviti uspehom i prosperitetom početkom godine, a ako ste duže zaposleni, osetićete iznenadni nalet energije i možda ćete imati mnogo ideja za proširenje poslovanja. Neka važna pitanja će isplivati na površinu zbog pozicije Merkura. Kako godina bude odmicala, planeta Mars ukazuje da će vas borba za moć sa nekim od saradnika vratiti na "svoje" mesto oko februara, ali ne brinite, vaše samopouzdanje i pozitivan pristup će vam pomoći da se povratite.

Ukoliko čekate odgovor za neki posao, smatrajte da ćete do kraja godine dobiti konačan odgovor. Doći će do kompromisa. Ukoliko čekate neki zaostali novac, dobićete ga vrlo uskoro, a možete da očekujete i kupovinu neke nekretnine. Imaćete sreću i da naučite nešto novo, a da se tiče vašeg proširenja posla.

Blizanci

Ove godine ćete morati da se suočite sa mnogo uspona i padova. Ako studirate, biće prilike da dobijete željenu oblast studiranja u inostranstvu. Biće napretka u poslovanju ako poslujete sa inostranim partnerima, a ako želite da otvorite firmu, očekujte prepreke. Desiće se da podignete kredit i imaćete uspeh u tome, međutim moraćete da se prilagodite situaciji. Zaposleni će verovatno biti unapređeni i premešteni na poslovnu poziciju koju priželjkuju ali neće proći bez problema.

Ova godina će biti veoma produktivna kada je reč o vašoj karijeri. Zbog pozicije Merkura, budite oprezni ako započinjete novi posao. Uticaj Marsa će se osetiti, stoga se pripremite za užurbane rasporede. Vi, naravno, sve to možete efikasno da nosite sa lakoćom. Merkur će doneti dobru fazu za pregovore u karijeri, a najbolje da pristupite situacijama otvorenog uma da biste postigli maksimalnu dobit.

Horoskop znaci posao poslovni sastanak Foto-ilustracija: Shutterstock

Rak

Uticaj severnog čvora bi mogao biti loš za vašu karijeru početkom godine što će vas zbuniti. Zaposlenima će poći nešto naopako ako planiraju posao na duže staze. Kako godina bude odmicala, Jupiter će doneti rast i osećaćete se posvećenije i sigurnije. Negde u februaru, Merkur ukazuje da bi vam neko mogao pristupiti sa posebnom idejom za razvoj karijere.

Ostvarićete profit u poslovanju kao i na tržištu akcija. Ako postoje političke prepreke u poslovanju, biće uklonjene. Pravićete planove za nove poduhvate, a očekujte unapređenje i željeni premeštaj. Možda ćete morati da započnete dodatni posao kako biste popunili kućni budžet. To vam može doneti poboljšanju reputacije.

Lav

Ova godina će vam doneti rast u poslovanju. Mogu se započeti novi poduhvati. Postoje šanse da dobijete posebno poštovanje od strane kolega. Potrebno je da održavate harmoniju u odnosima sa kolegama. Ako se bavite berzom, biće uspeha u trgovanju i novom pozicijim na poslu. Može biti nekih prepreka u oblasti obrazovanja i karijere, ali ćete na kraju postići uspeh. Takođe, može se pojaviti administrativna istraga ili neka veća prepreka, zato budite oprezni. Ako vam je posao vezan za mašine, budite oprezni dok koristite vozila i mašine.

Uticaj planeta sa početka godine, ne predviđa dobro vreme za profesionalce. Saturn može dovesti do kašnjenja u izvršenju tekućih projekata. Međutim, kombinovani uticaj Jupitera i Venere ukazuje na divnu fazu za profesionalni razvoj od sredine januara. Ako ste "sami svoj gazda", neke impulsivne radnje ili odluke mogu vam doneti probleme.

Devica

Početkom meseca stvari u vezi sa karijerom će izgledati neizvesno zbog složenog uticaja Južnog čvora. Stvari će početi postepeno da se vraćaju na svoje mesto zahvaljujući podršci Merkura. Ako ste stalno zaposleni, možete očekivati napredak u poslu. Severni čvor krajem januara može vam doneti neprijatnost zbog položaja na poslu. Ali od početka februara, sveukupne planetarne pozicije izgleda da vam idu u prilog.

Početkom godine možete očekivati prilike za širenje poslovanja, ali i moguće prepreke. Problemi će se rešavati uz pomoć starije osobe. Ako imate staru imovina, ona će se prodati i pretvoriti u korisno građevinsko zemljište. Možete očekivati bolji prestiž porodice. Ispunjavanje želja u obrazovanju i karijeri rezultiraće uspehom na ispitima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: 5 horoskopskih znakova koji imaju najveće šanse za veliko bogatstvo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop