• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

4 znaka Zodijaka koja mnogo spavaju: Dug san i dobar krevet njima su među prioritetima

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teško im je da ustanu ujutru, pa koriste svaku priliku za dremku

  • 0
spavanje, spavanje po horoskopu Foto: Shutterstock/Roman Samborskyi

Svima nam se desilo da, kada čujemo alarm koji nas podseća da je vreme za odlazak na posao, okrenemo se na drugu stranu i odložimo ga. Poželimo da smo još malo u toplom krevetu, ali dužnost zove.

Po povratku sa posla najčešće biste legli da nadoknadite te sate koji vam fale da biste se osećali odmorni i naspavani. Ipak, postoje horoskopski znaci koji spavaju duže od onih drugih, pa pročitajte da li ste jedan od njih.

Bik

Pojedini Bikovi su poznati po ljubavi prema udobnosti, a to se proteže i na njihove navike spavanja, piše "Astro talk". Pod vladavinom Venere, planete zadovoljstva, Bikovi uživaju u luksuzu dobrog sna. Njihova spora i stabilna priroda pretvara se u dubok i neprekidan san. Ako zadremaju na plišanom jastuku, možda su samo pod nebeskim uticajem ovog zemljanog znaka.

Rak

Poznato je da su Rakovi, sa emocionalnom dubinom, veliki sanjari Zodijaka. Njihovi umovi su stalno u pokretu, čak i kada spavaju. Ovi vodeni znaci često pronalaze utehu u carstvima snova, čineći san dužim i dubljim. Ako ste Rak, vaše noćne avanture mogu biti odraz bujne mašte.

spavanje Foto: Shutterstock

Lav

Lavovi, prirodno rođene vođe Zodijaka, često su u pokretu tokom dana. Međutim, kada dođe noć, oni cene svoj san. Lavovima vlada Sunce, i baš kao i moćnoj zvezdi, potreban im je odmor da bi sutradan zasijali. Ako ste Lav i primetite da uživate u dugom snu, ostale osobine padaju u vodu.

Ribe

Ribe, sanjivi vodeni horoskopski znaci, imaju prirodni afinitet prema svetu mašte i fantazije. San je za njih bekstvo, vreme za istraživanje dubina podsvesti. Ako ste Ribe, vaša duga putovanja u zemlju snova mogu biti svedočanstvo vaše kreativne i intuitivne prirode.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Koji horoskopski znakovi utehu traže u hrani?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop